SUZANNE BRØGGER KOM FORBI

Forfatter

SuzanneB_ThomasK_746x300160601

SUZANNE BRØGGER PÅ VALLEKILDE

En dag i marts sendte forfatter-elev Thomas Korsgaard et brev til Suzanne Brøgger. Han skrev om sin glæde ved Brøggers arbejde, om det brev til en ung forfatter, Suzanne Brøgger fik bragt i Information i september 2015, og om hvad brevet har betydet for ham som forfatter in spe. Og så inviterede Thomas Suzanne Brøgger op på højskolen.

Der gik noget tid. Et par uger senere kom der svar tilbage. På Twitter.
“Kære Thomas, tak for dit fine brev. Jeg kan komme til Vallekilde den 1. juni om formiddagen.”

Derfor havde vi besøg af en af dansk litteraturs allerstørste stemmer i en fyldt Foredragssal en sommerlig formiddag på Vallekilde.

Suzanne Brøgger foreslog selv at gøre besøget til en samtale med Thomas Korsgaard, og de to kom på behagelig cirklende vis omkring at skrive, om ensomheden og friheden, om at overtræde sin skamtærskel og om hvorfor man skal tænke på døden hver dag.

Du kan læse mere om Forfatter-holdet her.

Forfatter

FOREDRAG MED KASPAR COLLING

Forfatteren bag Den Danske Borgerkrig 2018-24, Kaspar Colling, gæstede Vallekilde.

Læs mere

SUZANNE BRØGGER KOM FORBI

I samtale med Forfatter-elev Thomas Korsgaard fortalte Suzanne Brøgger 1. juni om sit arbejde, om friheden og ensomheden, skammen og døden.

Læs mere

ELEVER HOLDT LITTERÆR SALON

Forfattereleverne holdt Litterær Salon med forfatterne Lea Løppenthin og Emeli Bergman samt en række af Vallekildes egne forfattertalenter onsdag den 23. september 2015.

Læs mere

LITT TALK CHANNEL

Se eller gense de mange inspirerende talks fra de sidste års litteraturfestivaler.

Læs mere

TIDLIGERE ELEV ROMAN-DEBUTTERER

Line-Maria Lång, der er tidligere elev på Vallekilde, har netop debutteret med sin første roman, Artiskokhjerte, på Forlaget Rosinante.

Læs mere