HYPNOTISØR PÅ HØJSKOLE

Elever

Hypnose_746x300

DU FALDER I DYB, DYB SØVN…
Den 17. februar skete der sære ting i Foredragssalen. Elever spiste rå løg i den tro, at det var æbler. En livrem blev til en slange. Et par helt almindelige briller blev magiske, så hende der bar dem, kunne se andre nøgne. Eller. Det troede hun i hvert fald.Vallekilde havde 17. februar besøg af en af Danmarks mest talentfulde hypnotisører, Mikkel R. Karlsen, som demonstrede sine evner foran en fyldt Foredragssal.

Efter en massehypnose af alle i salen blev et par håndfulde udvalgt til at blive hypnotiseret på scenen. Og det gjorde indtryk på publikum.

“Jeg kan ikke finde ud af, om jeg er skræmt af hans evne til at manipulere, eller om jeg er underholdt. Det er lidt den samme følelse, som efter man har læst David Trads’ bog om Don Ø,” siger Rune Hendriksen, elev på Vallekilde Højskoles Journalistik-hold.

“Det var en ret speciel oplevelse,” fortæller undervisningassistent Silje Sloth Aasmoe. “Han fik nogle til at spise et råt løg i den tro, at var et lækkert æble, og så stod folk bare og gnaskede løg. Nogle var meget påvirkelige, og det var vildt at se, hvordan de reagerede.”

Også gæster udefra oplevede hypnotisøren i arbejde på en både underholdende og tankevækkende aften.

Elever

KAGE PÅ TVÆRS AF LANDEGRÆNSER

Ungdommens Røde Kors gæster i disse uger Vallekilde Højskole. Tirsdag aften blev der lavet lagkager på tværs af højskoleelever og frivillige fra hele verden.

Læs mere

ET NYT HOLD ER STARTET

Efteråret 2017 er skudt i gang med sang i Foredragssalen. 100 nye elever har dette efterår fundet vej til Vallekilde Højskole.

Læs mere

25. SEPTEMBER – SØREN HEBSGAARD

Hør, hvad smartphones egentlig gør ved os, når journalist Søren Hebsgaard besøger os. I forbindelse med foredraget tester eleverne, om man kan overleve et døgn uden skærme.

Læs mere

NIKOLAJ OG SOFIA BLEV GIFT

I weekenden stod den på fiktivt Vallekilde-bryllup, da de to forfatterelever Nikolaj og Sofia for sjov sagde ja til hinanden. Hele arrangementet var gennemført fra top til tå.

Læs mere

DANMARKSMESTER I STORY SLAM

Vallekilde-eleven Elisabeth Platz blev onsdag aften danmarksmester i Story Slam. To personlige historier og en masse god fortælleteknik sikrede hende sejren.

Læs mere

SAMARBEJDE PÅ TVÆRS AF LINJER

Journalist- og tilrettelægger-eleverne har de seneste uger arbejdet sammen på tværs af hovedfag. De skulle finde en sjov historie i lokalområdet og lave deres eget nyhedsindslag.

Læs mere

BIOGRAF UNDER ÅBEN HIMMMEL

Årets første Open Air-biograf løb af stablen med puder, madrasser og Twin Peaks-premiere.

Læs mere

ELEV INTERVIEWEDE UFFE ELBÆK

Alternativets stifter, Uffe Elbæk, gæstede Vallekilde, hvor han blev interviewet af Journalistik-elev Maya Tekeli om sin vejen fra Kaospiloterne til Christianborg.

Læs mere

NY ELEVFORENINGSBESTYRELSE

Til gammel elev-weekend den 5.-7. maj blev der valgt nye kræfter ind i elevforeningens bestyrelse.

Læs mere

ELEV HOLDT 1. MAJ-TALE PÅ P1

På arbejdernes internationale kampdag 2017 kunne man høre en ganske særlig tale i P1: Vallekilde-elev Amie Arense Bah holdt 1. maj-tale.

Læs mere

HØJSKOLERNES DAG – HVER DAG

Har du lyst til at besøge Vallekilde Højskole? Her kan du læse mere om, hvordan du arrangerer et besøg.

Læs mere

ELEVER STOPPER MADSPILD

Elever fra Tilrettelægger-holdet inviterede hele byen til skraldemiddag lavet af overskudsfødevarer for at sætte fokus på madspild.

Læs mere

UNGE OG PRÆSTATIONSSAMFUNDET

Hvad gør det ved unge at vokse op i et præstationssamfund, hvor en femtedel af befolkningen rammes af depression? Det gjorde lektor Anders Petersen os meget klogere på, da han lagde vejen forbi.

Læs mere

UD I RUMMET MED ANDREAS MOGENSEN

10. marts rejste vi langt ud i rummet, da vi havde besøg af den danske astronaut, Andreas Mogensen.

Læs mere

VALLEKILDE BAG TALERSKOLE FOR UNGE

Vallekilde Højskole står bag projektet Røst – en ny talerskole for unge på landets højskoler.

Læs mere