ELEVER HOLDT LITTERÆR SALON

Forfatter

LITTERÆR SALON PÅ VALLEKILDE

Vallekilde Højskoles forfatterelever bød den 23. september 2015 inden for til Litterær Salon med oplæsning af forfatterne Lea Løppenthin og Emeli Bergman samt en række af Vallekildes egne forfattertalenter: Sofie Due, Emma Løber, Sofie Rechendorff, Andreas Holmby og Anne Sofie Kamber.

Lea Løppenthin (foto) er uddannet fra Forfatterskolen i 2013 og debuterede i 2014 med digtsamlingen Nervernes adresse, som i Politiken blev beskrevet som original og overrumplende og dekoreret med 5 hjerter.

Emeli Bergman tog afgang fra Forfatterskolen sidste år og har undervist Vallekildes forfatterelever i det tidlige efterår.

På aftenen var der mulighed for at købe Forfatterlinjens værk om at være bange for 40 kr. Overskuddet gik ubeskåret til Dansk Flygtningehjælps ungdomsnetværk, DFUNK.

TID: 23. september kl. 19.30. Gratis entré.

Forfatter

FOREDRAG MED KASPAR COLLING

Forfatteren bag Den Danske Borgerkrig 2018-24, Kaspar Colling, gæstede Vallekilde.

Læs mere

SUZANNE BRØGGER KOM FORBI

I samtale med Forfatter-elev Thomas Korsgaard fortalte Suzanne Brøgger 1. juni om sit arbejde, om friheden og ensomheden, skammen og døden.

Læs mere

ELEVER HOLDT LITTERÆR SALON

Forfattereleverne holdt Litterær Salon med forfatterne Lea Løppenthin og Emeli Bergman samt en række af Vallekildes egne forfattertalenter onsdag den 23. september 2015.

Læs mere

LITT TALK CHANNEL

Se eller gense de mange inspirerende talks fra de sidste års litteraturfestivaler.

Læs mere

TIDLIGERE ELEV ROMAN-DEBUTTERER

Line-Maria Lång, der er tidligere elev på Vallekilde, har netop debutteret med sin første roman, Artiskokhjerte, på Forlaget Rosinante.

Læs mere