25. OKTOBER – PETRA NAGEL

ARRANGEMENTER

PETRA NAGEL
Petra Nagel er med sin ærlighed og villighed til at bruge sin egen person med rekordfart blevet en af DR3s mest populære tv-værter. I programmerne “Petra elsker sig selv” og “Petra dater hele verden” udleverer hun sig selv og sine inderste følelser, i håb om at seerne kan spejle sig i hendes tanker og oplevelser, og vi dermed kan få åbnet op for og talt om nogle af vores samfunds største tabuer. I sine personlige og inspirerende foredrag fortæller Petra mere om sin tv-værtsrolle, og det selvhad og kropsidealisme, der påvirker mange af os i dag.

Petra Nagel er uddannet journalist fra Roskilde Universitet, tilrettelægger og tv-vært på DR3. Udover hendes egne programmer er hun også kendt fra programmerne Menneskeforsøg og Videnskabsmagasinet.

TID: 19.30
PRIS: Gratis – alle er velkomne.

ARRANGEMENTER

25. OKTOBER – PETRA NAGEL

Med sine ærlige tv-programmer forsøger Petra Nagel at fortælle danskerne, hvorfor man ikke bør gå og være uvenner med sin egen krop. Mød den populære tv-vært på Vallekilde Højskole.

Læs mere

2. NOVEMBER – DIALOGAFTEN

I samarbejde med DFUNK inviterer vi til en hyggelig aften med fællesspisning, fortælling og dialog om flygtninges integration i Odsherred.

Læs mere

9. NOVEMBER – KONGERÆKKEN

Med afsæt i de enkelte regenter genfortæller Hans Erik Havsteen og Anders Olling hele Danmarkshistorien i underholdende foredrag, der byder på gamle røverhistorier og ny viden.

Læs mere

7. DECEMBER – FRA ORD TIL BORD

Bag et godt brætspil gemmer sig timevis af idéudviklinger og spiltests. Kom og hør om processen bag HINT – et af landets mest populære selskabsspil.

Læs mere

4. JANUAR – HOLDSTART FORÅR

Efterårsholdet 2017 starter den 13. august. Vi glæder os.

Læs mere