7. DECEMBER – FRA ORD TIL BORD

ARRANGEMENTER

BAGOM BRÆTSPILLET HINT
Hvordan er vejen fra idéblokkens små kruseduller til det spil, som står på bordet ved familiesammenkomsten?

Torsdag den 7. december får vi besøg af Jonas Resting-Jeppesen, som i flere år har været en del af det redaktionelle arbejde på både HINT og Bezzerwizzer.

Han vil tage os med ind i arbejdsprocesserne omkring HINT – et af landets mest populære selskabsspil. Det omhandler alt fra noter og skitser til tests, det redaktionelle arbejde, produktionen af printfiler og designarbejdet, den fysiske produktion af spillene. Og ikke mindst kampen om hyldeplads.

Kom og hør et underholdende foredrag om et underholdende brætspil.

TID: 19.30 – PRIS: Gratis.

ARRANGEMENTER

25. OKTOBER – PETRA NAGEL

Med sine ærlige tv-programmer forsøger Petra Nagel at fortælle danskerne, hvorfor man ikke bør gå og være uvenner med sin egen krop. Mød den populære tv-vært på Vallekilde Højskole.

Læs mere

2. NOVEMBER – DIALOGAFTEN

I samarbejde med DFUNK inviterer vi til en hyggelig aften med fællesspisning, fortælling og dialog om flygtninges integration i Odsherred.

Læs mere

9. NOVEMBER – KONGERÆKKEN

Med afsæt i de enkelte regenter genfortæller Hans Erik Havsteen og Anders Olling hele Danmarkshistorien i underholdende foredrag, der byder på gamle røverhistorier og ny viden.

Læs mere

7. DECEMBER – FRA ORD TIL BORD

Bag et godt brætspil gemmer sig timevis af idéudviklinger og spiltests. Kom og hør om processen bag HINT – et af landets mest populære selskabsspil.

Læs mere

4. JANUAR – HOLDSTART FORÅR

Efterårsholdet 2017 starter den 13. august. Vi glæder os.

Læs mere