9. NOVEMBER – KONGERÆKKEN

ARRANGEMENTER

KONGERÆKKEN
Oplev historiker Hans Erik Havsteen og journalist Anders Olling i et underholdende foredrag når de fortæller om den danske kongerække – danmarkshistorien fortalt med udgangspunkt i de gamle regenter.
Med stor humor og gejst vækkes de gamle historier til live, og måske finder du denne aften ud af, hvorfor Valdemar Sejrs anden kone blev omtalt som “den beske blomme” – eller hvorfor Thyra nægtede at fuldbyrde ægteskabet med Gorm den Gamle på bryllupsnatten?

Du kan også downloade deres populære podcastserie, “Kongerækken”, der er blevet downloadet mere end en million gange.

TID: 19.30 – PRIS: Gratis.

ARRANGEMENTER

25. OKTOBER – PETRA NAGEL

Med sine ærlige tv-programmer forsøger Petra Nagel at fortælle danskerne, hvorfor man ikke bør gå og være uvenner med sin egen krop. Mød den populære tv-vært på Vallekilde Højskole.

Læs mere

2. NOVEMBER – DIALOGAFTEN

I samarbejde med DFUNK inviterer vi til en hyggelig aften med fællesspisning, fortælling og dialog om flygtninges integration i Odsherred.

Læs mere

9. NOVEMBER – KONGERÆKKEN

Med afsæt i de enkelte regenter genfortæller Hans Erik Havsteen og Anders Olling hele Danmarkshistorien i underholdende foredrag, der byder på gamle røverhistorier og ny viden.

Læs mere

7. DECEMBER – FRA ORD TIL BORD

Bag et godt brætspil gemmer sig timevis af idéudviklinger og spiltests. Kom og hør om processen bag HINT – et af landets mest populære selskabsspil.

Læs mere

4. JANUAR – HOLDSTART FORÅR

Efterårsholdet 2017 starter den 13. august. Vi glæder os.

Læs mere