CLEAN OUT LOUD I TV2 ØST

DIY AKADEMIET, Event

Vallekildes DIY-hold, der i år står for CLEAN OUT LOUD-projektet på Roskilde Festival, har indtil nu sikret en endnu renere festivalplads i forhold til sidste år. Nøglen er fest med attitude og gårdsdagens skraldeparade var et glimrende eksempel på et puplikumsinvolverende tiltag der er sjovt og som samtidig efterlader festivalen med en hel skraldevogn mindre skrald.

TV2 ØST fulgte eleverne og indslaget kan ses herunder. Eller, hvis linket ikke fungerer, på TV2 ØSTs hjemmeside.

DIY AKADEMIET, Event

KLAR TIL ROSKILDE

Vallekilde Højskoles elever har den seneste uge arbejdet på livet løs for at blive klar til årets Roskilde Festival, hvor de igen i år står for Clean Out Loud-området.

Læs mere

VANDBAR TIL DISTORTION

Event-eleverne fra Vallekilde Højskole stod igen i år bag Bar’Vand til gadefesten Distortion. Hør, hvordan de har bygget baren op fra bunden.

Læs mere

RESTAURANT WASTEFOOD

I weekenden stod Vallekildes DIY-elever for en pop-up restaurant på et nedlagt stemningsfyldt hospital i Hørsholm i forbindelse med innovationsfestivalen, AFSNIT I.

Læs mere

CLEAN OUT LOUD I TV2 ØST

Vallekildes DIY-hold der i år står for CLEAN OUT LOUD-projektet på Roskilde Festival har indtil nu sikret en endnu renere festivalplads i forhold til sidste år.

Læs mere

VINDERNE AF ROSKILDEARMBÅND

Mange deltagere er kommet med gode ideer til genbrug af fem typer problemaffald på Roskilde Festival. Hovedpræmierne er armbånd til festivalen, og vinderne er fundet.

Læs mere

MONSTER’S BALL

VIDEO: I dagene op til Roskilde Festival har Vallekildes eventhold været i fuld sving på Clean Out Loud-området.

Læs mere

FØR ROSKILDE

Se billeder fra Event-holdets forberedelser på Dyrskuepladsen ved Roskilde.

Læs mere

GADEFEST I KØBENHAVN

Eventholdet arrangerede gadefest med musik og spoken word i København.

Læs mere