DATOER OG PRISER

ELEVER-I-PARKEN

HOLDSTART
Efteråret 2017 starter søndag den 13. august og afsluttes lørdag den 16. december. Andre start- og slutdatoer kan aftales individuelt.
PRISER I DETALJER
Ugeprisen på efterårsholdet er 1.300 kr. Kontakt os, hvis du ikke kan deltage gennem hele opholdet – så udregner vi en pris til dig.

Ugeprisen er som udgangspunkt 1.500 kr., hvis opholdet er kortere end 18 uger, og 1.900 kr. hvis opholdet er kortere end 12 uger. Ugeprisen dækker ophold på deleværelse, undervisning, alle måltider og trådløst internet. Afbrydes opholdet før tid, betales for igangværende samt fire efterfølgende uger.

REJSER
En del af oplevelsen på Vallekilde Højskole er at komme ud og se sig om i verden. Du betaler 8.000 kr i grundbeløb for studieturen, og dertil kan komme et tillæg afhængigt af destinationen.

ANDRE UDGIFTER
Depositum og indmeldelse: 1.000 kr. (500 kr. tilbagebetales, hvis værelset er i orden ved afrejse.)
Aktivitetspuljen, som elever og lærere i fællesskab råder over i løbet af opholdet: 500 kr.
Materialer og ekskursioner under hele opholdet: 1.000 kr.

PRISEKSEMPLER
Samlet pris for efterårsholdet (18 uger): 25.900 kr. + 8.000 kr. for rejse og evt. rejsetillæg.

Se rejsebeskrivelser og priser her.

BETALINGSFORM
Efter din tilmelding er registreret, modtager du en regning for det samlede ophold. Betaler du hele beløbet inden den angivne dato, kan du trække 500 kr fra beløbet. Hvis du ønsker det, opdeler vi gerne beløbet i rater, der betales over længere tid. I så fald frafalder rabatten på 500 kr.
FARVEL FØR TID?
Afbryder du opholdet før tid af den ene eller den anden grund, skal du betale for igangværende samt fire efterfølgende uger. Ugeprisen justeres så svarende til opholdets varighed.
INDKVARTERING
Elever bor på deleværelse med en, to eller tre værelseskammerater. Der er enten bad på værelset eller på gangen. Højskolen råder over enkelte eneværelser. Kontakt os hvis du har behov, der kræver særlig indkvartering. Det tager vi ikke ekstra betaling for. Men vi vil gerne reserverer eneværelser til elever, der eventuelt har særlige behov.
KONTAKT
Kontakt os gerne via telefon 5965 6045 eller vallekilde@vallekilde.dk, hvis du har spørgsmål.
BESØG OS
Du er også velkommen til at komme på besøg, og vi betaler din transport til og fra Vallekilde. Klik her for at arrangere et besøg.
TILMELDING

DIT NAVN

DIN E-MAIL

DIT TELEFONNUMMER

ØNSKET STARTDATO

ØNSKET SLUTDATO

ØNSKET HOVEDFAG

EVENTUELLE SPØRGSMÅL

ROBOTFILTER
captcha
Indtast ovenstående bogstaver og tal her

MADS BRÜGGER PÅ BESØG

For Mads Brügger er langskaftede ridestøvler et journalistisk værktøj. Han er kendt for sin gonzo-tilgang til journalistikken – og 26. oktober besøgte han Vallekilde.

Læs mere

FOREDRAG OM SYRIEN

Vallekilde Højskole inviterede den 7. december til foredrag om et af verdens brændpunkter Syrien ved professor Jakob Skovgaard-Petersen.

Læs mere

SENESTE NYT FRA LIBANON

Lilleputnationen Libanon formår trods umulige odds at opretholde fred og orden midt i et overophedet Mellemøsten. Det fortalte journalist Asger Gørup Nielsen på Vallekilde en regnvåd novemberaften.

Læs mere

MELLEMØSTKORRESPONDENT PÅ BESØG

Journalist Nanna Muus Steffensen har altid drømt om at blive korrespondent. I november besøgte hun Vallekilde for at fortælle om, hvordan hun gik efter drømmen og nu arbejder som mellemøstkorrespondent.

Læs mere

SALLIE FRA TAHRIRPLADSEN

Sallie Pisch var med til at vælte en diktator. Til efteråret fortæller hun højskolens elever om revolutionen i Egypten.

Læs mere