DATOER OG PRISER

ELEVER-I-PARKEN

DATOER

Forårsholdet 2018 starter torsdag 4. januar og slutter onsdag 27. juni. Hvis du deltager i projektet på Roskilde Festival, fortsætter du til onsdag den 4. juli

PRISER I DETALJER
Ugeprisen på forårsholdet er 1.325 kr. Kontakt os, hvis du ikke kan deltage gennem hele opholdet. Så udregner vi en pris til dig.
Ugeprisen er som udgangspunkt 1.600 kr., hvis opholdet er kortere end 24 uger, og 1.900 kr. hvis opholdet er kortere end 12 uger. Ugeprisen dækker ophold på deleværelse, undervisning, alle måltider og trådløst internet.
ALTERNATIV START/SLUT-DATO
Ønsker du at starte på et senere tidspunkt eller stoppe før tid, kommer du i første omgang på en venteliste. Da vores hold har det med at blive fyldt op, optager vi fortrinsvist de elever, som ønsker at gå her 19 uger. Ønsker du alligevel en særlig aftale, er du meget velkommen til at kontakte os.
ANDRE UDGIFTER
Depositum og indmeldelse: 1.000 kr. (500 kr. tilbagebetales, hvis værelset er i orden ved afrejse.)
Aktivitetspuljen, som elever og lærere i fællesskab råder over i løbet af opholdet: 500 kr.
Materialer og ekskursioner for hele opholdet: 1.000 kr.

Efter din tilmelding er registreret, modtager du en regning for det samlede ophold. Betaler du hele opholdet inden den angivne dato, trækker vi 500 kr. fra beløbet. Hvis du ønsker det, opdeler vi gerne beløbet i rater, der betales over længere tid. I så fald frafalder rabatten på 500 kr.

TURE OG REJSER
Alle hovedfag tager på studietur – læs om de forskellige rejser her.
8.000 kr. dækker grundpris for studieturen. Dertil kommer et tillæg til prisen afhængigt af din rejsedestination – vi arbejder stadig på at få destinationer og priser helt på plads.
PRISEKSEMPLER
Den samlede pris for forårsholdet er 43.625 kroner. Dette gælder 25 ugers ophold, studieturens grundpris, al kost og logi samt materialer.

Ønsker du også at deltage i Roskilde Festival bliver den samlede pris 44.950 kroner.

FARVEL FØR TID?
Afbryder du opholdet før tid af den ene eller den anden grund, skal du betale for igangværende samt fire efterfølgende uger. Ugeprisen justeres så svarende til opholdets varighed.
INDKVARTERING
Elever bor på deleværelse med en, to eller tre værelseskammerater. Der er enten bad på værelset eller på gangen. Højskolen råder over enkelte eneværelser. Kontakt os hvis du har behov, der kræver særlig indkvartering. Det tager vi ikke ekstra betaling for. Men vi vil gerne reservere eneværelser til elever, der eventuelt har særlige behov.
KONTAKT
Kontakt os gerne via telefon 5965 6045 eller vallekilde@vallekilde.dk, hvis du har spørgsmål til foråret.
BESØG OS
Du er også velkommen til at komme på besøg, og vi betaler din transport til og fra Vallekilde. Klik her for at arrangere et besøg.
TILMELDING

DIT NAVN

DIN E-MAIL

DIT TELEFONNUMMER

ØNSKET STARTDATO

ØNSKET SLUTDATO

ØNSKET HOVEDFAG

EVENTUELLE SPØRGSMÅL

ROBOTFILTER
captcha
Indtast ovenstående bogstaver og tal her

Ikke fundet

Beklager, men der blev ikke fundet noget i arkivet. Måske vil en søgning hjælpe dig til at finde et relevant indlæg.