HØJSKOLENS ELEVER VAR I UGANDA

BUREAUET, LEDERSKAB

Uganda

VALLEKILDE TAGER TIL UGANDA

I efteråret 2013 rejste Vallekilde Højskoles TAKE THE LEAD hold til Uganda for at gennemføre deres store afslutningsprojekt i samarbejde med Ungdommens Røde Kors.

Vi gennemførte et kursus for en gruppe unge ugandiske frivillige, som havde brug for ny viden, praktisk erfaring og inspiration til at fortsætte deres gode arbejde for sårbare børn og unge i Ugandisk Røde Kors.

Hvordan udvikler vi et fedt og sammenhængende program?
Hvilke redskaber og viden skal vi give dem?
Hvordan skal vi facilitere det?

Disse og mange andre spørgsmål skulle vi have fundet svarene på, så vi kan give de unge frivillige den fedeste oplevelse og støtte dem til at skabe positive forandringer i deres lokalsamfund.

Projektet var afslutningen på 4 måneders arbejde med ungdomslederskab og personlig udvikling og med at skabe forandringer både i dig selv og i verdenen. I løbet af de 4 måneder får du værktøjer og ny indsigt til at udfordre dig selv og til at føre dine ideer ud i livet, og du vil styrke dine evner til at kommunikere, samarbejde og lede gruppeprocesser.

Vil du også være med til at skabe forandringer både i dig selv og i verdenen? Vil du udvikle dig selv og dine evner til at lede processer og projekter? Og vil du med til Uganda?

Så kontakt os for mere information idag eller tilmeld dig her, hvor du også kan læse mere om TAKE THE LEAD.

_MG_8087

BUREAUET, LEDERSKAB

CLEAN OUT LOUD IGEN I ÅR

Igen i år står elever fra Vallekilde bag Clean Out Loud på Roskilde Festival. Projektet sørger for, at festivalpladsen efterlades efter festivalen uden spor af det festende folk.

Læs mere

VOLLEY MED FLYGTNINGE

Vallekildes Event-elever bød sammen med DFUNK sidst i november velkommen til en landsdækkende volleyturnering for unge med flygtningebaggrund.

Læs mere

VALLEKILDEBAR PÅ DISTORTION

Vallekilde Højskole var med på Distortion i København, klar til at servicere de mange festivalgængere med vand og spil.

Læs mere

250 HØJSKOLEELEVER TIL HIPHOPFEST

Vallekilde eksploderede i hiphop og rap, da vi lagde højskole til en koncert med egyptiske og danske rappere fra projektet BOOST, som Vallekilde også er en del af.

Læs mere

KONCERT MED UKULELE-EKVILIBRIST

Elever og gæster kunne nyde en unik koncert på Vallekilde Højskole med jazzduoen Bremer/McCoy og ukulele-ekvilibrist Tobias Elof den 3. september 2015.

Læs mere

FORTSÆTTER EFTER TUDEDAG

Vallekilde kan for nogen være svær at slippe. En del af højskolens elever fortsætter med at være involveret i projekter efter deres ophold slutter.

Læs mere

VALLEKILDES DISTORTION-VANDBAR

Elever fra Bureauet skænkede vand til de tørstige på gadefestivalen Distortion i København fredag 5. juni. De har bygget vandbaren, Bar’Vand.

Læs mere

FÆLLESPROJEKT OM SPILFESTIVAL

Børn og voksne kom og legede med Vallekilde til spilfestivalen w00t på Frederiksberg. Elever fra Spiludvikling og Bureauet designede legende installationer i det offentlige rum.

Læs mere

STØTTEFEST PÅ CHRISTIANIA

Bureauets elever kan nu sende hele 21.400 kr. til de egyptiske rappere fra Revolution Records efter en formidabel støttefest på Christiania til fordel for projektet BOOST.

Læs mere

ALBUM FRA P6 BEAT I ØVELSESHUSET

Oplev P6 Beat programmet Album live på Vallekilde. Værterne Ralf Christensen og Kristian Leth vil spille en hel plade fra start til slut og kommentere den undervejs. Derudover kan du opleve jazz-rock kvintetten Selvhenter.

Læs mere

ELEVER BYGGER STUDIE I EGYPTEN

Elever fra Bureauet var i april 2015 i Egypten, hvor de i samarbejde med lokale rapmusikere byggede et lydstudie. Her kan du læse to elevers oplevelse af rejsen.

Læs mere

RYK-UD KONCERT I VIG

Elever fra BUREAUET arrangerede ryk-ud koncert på Den Rytmiske Højskole i Vig.

Læs mere

EN SMUK KONCERT MED JAKOB BRO

Guitarist og komponist Jakob Bro gav, sammen med sine to amerikanske kollegaer Thomas Morgan og Joey Baron, højskolens gæster en smuk oplevelse i slutningen af november.

Læs mere

JAZZ I VERDENSKLASSE

Den anerkendte jazzpianist August Rosenbaum gav koncert på Vallekilde Højskole.

Læs mere

BUREAUET SKABER EN FESTIVAL

Egentlig er w00t – Copenhagen play en festival for spil og leg der holder til i København, men en mulighed åbnede sig og en pop-up w00t festival i Palæstina blev tilføjet til forårets program.

Læs mere