HØJSKOLENS ELEVER VAR I UGANDA

LEDERSKAB

Uganda

VALLEKILDE TAGER TIL UGANDA

I efteråret 2013 rejste Vallekilde Højskoles TAKE THE LEAD hold til Uganda for at gennemføre deres store afslutningsprojekt i samarbejde med Ungdommens Røde Kors.

Vi gennemførte et kursus for en gruppe unge ugandiske frivillige, som havde brug for ny viden, praktisk erfaring og inspiration til at fortsætte deres gode arbejde for sårbare børn og unge i Ugandisk Røde Kors.

Hvordan udvikler vi et fedt og sammenhængende program?
Hvilke redskaber og viden skal vi give dem?
Hvordan skal vi facilitere det?

Disse og mange andre spørgsmål skulle vi have fundet svarene på, så vi kan give de unge frivillige den fedeste oplevelse og støtte dem til at skabe positive forandringer i deres lokalsamfund.

Projektet var afslutningen på 4 måneders arbejde med ungdomslederskab og personlig udvikling og med at skabe forandringer både i dig selv og i verdenen. I løbet af de 4 måneder får du værktøjer og ny indsigt til at udfordre dig selv og til at føre dine ideer ud i livet, og du vil styrke dine evner til at kommunikere, samarbejde og lede gruppeprocesser.

Vil du også være med til at skabe forandringer både i dig selv og i verdenen? Vil du udvikle dig selv og dine evner til at lede processer og projekter? Og vil du med til Uganda?

Så kontakt os for mere information idag eller tilmeld dig her, hvor du også kan læse mere om TAKE THE LEAD.

_MG_8087

LEDERSKAB

CPH MAKER VAR EN SUCCES

Eleverne på Design&Maker og Event&Lederskab var i weekenden i København for at hjælpe til med forberedelserne af festivalen Copenhagen Maker.

Læs mere

ELEVER VINDER HACKATHON

Hvordan kan man genanvende brugte luftmadrasser? Det gav nogle af Vallekildes elever et godt bud på i weekenden. Nu er de 10.000 kroner rigere.

Læs mere

VANDBAR TIL DISTORTION

Event-eleverne fra Vallekilde Højskole stod igen i år bag Bar’Vand til gadefesten Distortion. Hør, hvordan de har bygget baren op fra bunden.

Læs mere

CLEAN OUT LOUD IGEN I ÅR

Igen i år står elever fra Vallekilde bag Clean Out Loud på Roskilde Festival. Projektet sørger for, at festivalpladsen efterlades efter festivalen uden spor af det festende folk.

Læs mere

VOLLEY MED FLYGTNINGE

Vallekildes Event-elever bød sammen med DFUNK sidst i november velkommen til en landsdækkende volleyturnering for unge med flygtningebaggrund.

Læs mere

VALLEKILDEBAR PÅ DISTORTION

Vallekilde Højskole var med på Distortion i København, klar til at servicere de mange festivalgængere med vand og spil.

Læs mere

BUREAUET PRODUCERER MUSIKVIDEO

Vallekildes bureau F14 producerede en koncert, samt en musikvideo for bandet Kissaway Trail.

Læs mere

CLEAN OUT LOUD I POLITIKEN

Vores eventlærer Thomas Burø har skrevet en kronik om Clean Out Louds succes på Roskilde Festival, der blev bragt i Politiken 14. juli 2014.

Læs mere

BUREAUET GØR ROSKILDE GRØNNERE

Gennem benhård projektstyring, kreative påfund og veludført eksekvering har elever fra Vallekildes Bureau sikret en grønnere Roskilde Festival.

Læs mere

FESTIVALER UNDERVISTE BUREAUET

Mathilde Friese fra Distortion og Mika Christoffersen fra Roskilde Festival har i dette efterår undervist Bureauet i planlægning af festival og håndtering af publikum.

Læs mere

MELLEMØSTEN TUR/RETUR

Mellemøstekspert Jakob Egholm Feldt fortalte om Palæstinakonfliktens historie og de forskellige ideologiske indpakninger, konflikten har haft gennem tiden.

Læs mere

ORIGAMI OG JAZZ

Vallekildes Bureau stod for koncertproduktionen, da Jakob Bro i forbindelse med udgivelsen af sin trejde og sidste plade i sin Lee Konitz Trilogi gæstede skolen.

Læs mere

FORÅR I EUROPA OG MELLEMØSTEN

I løbet af foråret tager højskolens elever til Palæstina, Israel, Kurdistan, Irak, Polen, Estland, Letland og Litauen.

Læs mere

BUREAUET I KAMP FOR LITTERATUREN

Vallekildes kreative bureau indsamlede, i forbindelse med Litteratur- og Læsefestivalen, over tre dage drømme på fem udvalgte lokations i Odsherred.

Læs mere

HØJSKOLENS ELEVER VAR I UGANDA

I efteråret 2013 rejser Vallekilde Højskoles TAKE THE LEAD hold til Uganda for at gennemføre deres store afslutningsprojekt i samarbejde med Ungdommens Røde Kors. Skal du med?

Læs mere