MELLEMØSTKORRESPONDENT PÅ BESØG

Efterår

nannamuus_746

FOREDRAG
Nanna Muus Steffensen har i mange år vidst, at hun gerne ville være korrespondent. Men gennem studietiden på Journalisthøjskolen i Århus mødte hun mange skeptiske blikke, når hun fortalte om sin drøm. ”Nå, så du vil være korrespondent lige som alle de andre?” blev hun blandt andet spurgt.

Der skulle dog mere til for at slå Nanna Muus Steffensen ud. For efter flere rejser i Mellemøsten i forbindelse med sin uddannelse, blev drømmen om et job som korrespondent forstærket. I 2012 blev Nanna Muus Steffensen færdiguddannet journalist. Da hun pludselig stod uden arbejde, besluttede hun sig for at springe ud i det. Hun pakkede den store kuffert og rejste til Istanbul for at arbejde som freelancer. Her har hun snart boet i halvandet år, hvorfra hun har rapporteret om alt fra syriske flygtninge til Hedegaard-sagen for medier som TV-avisen og Kristeligt Dagblad.

Alt dette og meget mere fortalte Nanna Muus Steffensen om, da hun i november besøgte Vallekilde Højskole for at holde foredrag.

Efterår

MADS BRÜGGER PÅ BESØG

For Mads Brügger er langskaftede ridestøvler et journalistisk værktøj. Han er kendt for sin gonzo-tilgang til journalistikken – og 26. oktober besøgte han Vallekilde.

Læs mere

FOREDRAG OM SYRIEN

Vallekilde Højskole inviterede den 7. december til foredrag om et af verdens brændpunkter Syrien ved professor Jakob Skovgaard-Petersen.

Læs mere

SENESTE NYT FRA LIBANON

Lilleputnationen Libanon formår trods umulige odds at opretholde fred og orden midt i et overophedet Mellemøsten. Det fortalte journalist Asger Gørup Nielsen på Vallekilde en regnvåd novemberaften.

Læs mere

MELLEMØSTKORRESPONDENT PÅ BESØG

Journalist Nanna Muus Steffensen har altid drømt om at blive korrespondent. I november besøgte hun Vallekilde for at fortælle om, hvordan hun gik efter drømmen og nu arbejder som mellemøstkorrespondent.

Læs mere

SALLIE FRA TAHRIRPLADSEN

Sallie Pisch var med til at vælte en diktator. Til efteråret fortæller hun højskolens elever om revolutionen i Egypten.

Læs mere