NY UNDERVISER PÅ SPILUDVIKLING

SPILUDVIKLING

VELKOMMEN MARTIN
Vallekilde Højskole opruster på spiludviklingsfronten og har ansat endnu en lærer på den populære linje. Valget er faldet på Martin Skarregaard, som har master i Computer Games Art and Design fra Goldsmiths University, London. Derudover en B.Sc. i Medialogi fra Aalborg Universitet, København.

Martin har tidligere været elev på Vallekilde Højskole og er glad for at være tilbage i vante omgivelser.

“Mit eget ophold på Vallekilde i F12 var det, der for alvor satte gang i mine idéer om at udforske spil i større grad. Det ledte mig til mine valg af uddannelse og fik mig til at engagere mig i en række både spil og filmprojekter,” siger han.

Martin vil fungere som makker til Thomas Vigild, der i mange år har drevet linjen. Vi byder ham hjerteligt velkommen og håber på et godt samarbejde.

SPILUDVIKLING

NY UNDERVISER PÅ SPILUDVIKLING

Martin Skarregaard er ny lærer på Vallekilde Højskole. Han skal assistere Thomas Vigild på linjen Spiludvikling.

Læs mere

SPILUDVIKLERE PÅ KONFERENCE

Spiludviklerne har netop været tre dage i Malmø på Nordic Game Conference, hvor de lærte om alt fra lyddesign til storytelling i spil.

Læs mere

SPIL SOM PTSD-BEHANDLING

Kan computerspil hjælpe PTSD-ramte krigsveteraner med at overkomme dagligdags opgaver som besøg i supermarkedet? Det gjorde spiludvikler Christoffer Holmgård os klogere på, da han besøgte Vallekilde.

Læs mere