SALLIE FRA TAHRIRPLADSEN

Efterår

Til efteråret tager Vallekilde Højskole til Egypten for at besøge de unge, der var med til at vælte en diktator. Sallie Pisch var en af de mange mennesker, der efter den 25. januar insisterede på, at det var på tide med et nyt samfund i pyramidernes land. Derfor deltog hun aktivt i demonstrationerne i og omkring Tahrirpladsen i Kairo. Og derfor startede hun en nyhedsside på nettet, der skal fortælle verden om situationen i Egypten dag for dag.

Vi glæder os til at møde Sallie i Egypten og forhåbentlig også i København. I Kairo skal vi høre om revolutionen, se den historiske by og møde de unge demonstranter og mediefolk. I København arrangerer højskolens elever en festival for frihed og dialog på kryds og tværs af sprog, kultur og religion.

Læs mere om Sallie Pisch og hendes nyhedsmedie, Youm7 her.

Sallie Pisch. Foto: Nour Kamel

Efterår

MADS BRÜGGER PÅ BESØG

For Mads Brügger er langskaftede ridestøvler et journalistisk værktøj. Han er kendt for sin gonzo-tilgang til journalistikken – og 26. oktober besøgte han Vallekilde.

Læs mere

FOREDRAG OM SYRIEN

Vallekilde Højskole inviterede den 7. december til foredrag om et af verdens brændpunkter Syrien ved professor Jakob Skovgaard-Petersen.

Læs mere

SENESTE NYT FRA LIBANON

Lilleputnationen Libanon formår trods umulige odds at opretholde fred og orden midt i et overophedet Mellemøsten. Det fortalte journalist Asger Gørup Nielsen på Vallekilde en regnvåd novemberaften.

Læs mere

MELLEMØSTKORRESPONDENT PÅ BESØG

Journalist Nanna Muus Steffensen har altid drømt om at blive korrespondent. I november besøgte hun Vallekilde for at fortælle om, hvordan hun gik efter drømmen og nu arbejder som mellemøstkorrespondent.

Læs mere

SALLIE FRA TAHRIRPLADSEN

Sallie Pisch var med til at vælte en diktator. Til efteråret fortæller hun højskolens elever om revolutionen i Egypten.

Læs mere