DESIGNDRØMME 2017

29. JANUAR – 18. FEBRUAR 2017

BESKRIVELSE
Et intensivt kursus for dig, der overvejer en fremtid inden for design. Den første uge har fokus på designprocesser, designanalyse, ideudvikling og research, der klæder dig på til de følgende to uger, hvor du arbejder dig igennem en test-optagelsesprøve. Designdrømme gør dig klogere på, hvad der forventes på designskolerne i et kreativt miljø med ro til fordybelse, hvor din portfolio og dine designevner kan udvikle sig.
UDSTYR
Skolen råder over både iMacs og PC’ere med bl.a. InDesign, Photoshop og Illustrator. Men vi anbefaler, at du selv medbringer bærbar computer. På den måde bliver du fortrolig med det udstyr, du kommer til at bruge fremover.
KURSUSLEDER

MATHIAS AMBUS
Master i visuel kommunikation fra Kunstakademiets Designskole. Har arbejdet med visuel identiet, skriftdesign, informationsgrafik, viral markedsføring, kampagnedesign og art direction for virksomheder og institutioner som Berlingske Tidende, Designbureauet Kontrapunkt, MTV, Roskilde Festival og Odsherred Kulturfestival. Finalist i verdens største designpris, INDEX:AWARD og selvstændig designer i Mathias Ambus Studio.
PRISER
7.500 kr (ugepris: 2.500 kr)
Prisen inkluderer alle måltider, the, kaffe og mellemmåltider. Vallekilde Højskole har trådløst internet, sauna, biograf, gymnastiksal, pejsestue og musiklokaler til fri afbenyttelse og afslapning.

Indkvartering er som udgangspunkt på deleværelse. Elever med særlige behov har mulighed for at ansøge om enkeltværelse og/eller privat bad.

Ved tilmelding tidligere end to måneder før kursets start opkræves et tilmeldingsgebyr på 500 kr. per person. Beløbet fratrækkes selvfølgelig grundprisen ved endelig betaling. Ved tilmelding i løbet af de to måneder op til kursets start opkræves hele betalingen på en samlet regning.

TILMELDING

Tilmeld dig her eller kontakt os på vallekilde@vallekilde.dk eller telefon 5965 6045.

DIT NAVN

DIN E-MAIL

DIT TELEFONNUMMER

DIN ADRESSE

DIT POSTNUMMER

DIN BY

DIT CPR-NUMMER

JEG SØGER IND PÅ

EVENTUELLE SPØRGSMÅL

HVORDAN HAR DU HØRT OM VALLEKILDE?