EVENTYR PÅ VALLEKILDE

2. – 8. JULI 2017

BESKRIVELSE

Efter en årrække med fulde huse på sommerens eventyrligste kursus er der atter eventyr for hele familien.

Sommeren 2017 er Eventyr på Vallekilde fuldt af gåder og mysterier. Hver dag er der foredrag og aktiviteter, der pirrer nysgerrigheden og træner evnen til at tænke klart.
I løbet af ugen støder børn og voksne på fortryllende spørgsmål og overraskende begivenheder, som det ikke sådan lige er til at finde en nem forklaring på.
Hvorfor går uret i Spisesalen ikke altid rigtigt? Hvad er det for en lyd langt ude på marken, og er de håndskrevne breve, posten er begyndt at aflevere, virkelig fra fortiden? Er der en sammenhæng mellem disse gådefulde hændelser? Eller er der bare tale om tilfældigheder? Det er et af de mysterier, der venter på at blive løst.

På dette års eventyrkursus vil der igen være masser af eventyrlige aktiviteter for både store og små med fokus på litteratur. Om formiddagen deles børnene ind i grupper efter alder og laver en masse sjove ting sammen med de søde børnetæmmere, mens de voksne hører spændende foredrag.

Om eftermiddagen går voksne og børn sammen på workshops, som fx kan være musik, film, teater, spil, krea- eller skriveværksted. Nærmere info om de forskellige workshops følger. Fredag mødes alle og viser, hvad der er kommet ud af ugen.
Undervejs er der selvfølgelig også tid til hygge og samvær på terrassen, en tur til stranden og masser af leg i den dejlige have.

Vi anbefaler tilmelding i god tid.

PROGRAM
Programmet for 2017 ligger ikke klar endnu, men du kan få et indtryk af kurset ved at kigge på sidste års program.
Se programmet for Eventyr på Vallekilde 2016 her – for at få en ide om ugens forløb.
Bemærk venligst at ændringer selvfølgelig vil forekomme.
NB. Børn under seks år følges med en voksen til formiddagsaktiviteterne.
BØRNE- OG UNGE-WORKSHOPS

Formiddagens børneaktiviteter foregår på aldersinddelte hold, hvor børnene sammen med en eller to af vores friske, unge børnetæmmere laver en masse sjove aktiviteter. Info følger.

KURSUSLEDER

CHRISTINA ENGLUND
Skønlitterær forfatter og cand.mag. i retorik. Hun har arrangeret kurser og undervist i kreativ skrivning i mere end 10 år. Og så er hun en erfaren sommerkursusleder efter flere eventyrlige somre på Vallekilde Højskole.
UNDERVISERE OG OPLÆGSHOLDERE – FLERE NAVNE FØLGER

VIGILD_746

THOMAS VIGILD
Thomas var med til at starte Spiludvikling på Vallekilde Højskole i 2010 og er stadig hovedunderviser på faget.
Han er desuden journalist, konsulent og foredragsholder med speciale i spil-, lege- og brætspilskultur. Han skriver om spil for Weekendavisen, biblioteksmagasinet Perspektiv samt Politiken og er desuden juryformand for den danske brætspilspris Guldbrikken.
Thomas er desuden en ferm pianist.

Jeanette_Lindbæk_Birk_746x300

JEANETTE LINDBÆK BIRK
Jeanette Lindbæk Birk er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole og har siden arbejdet inden for teater, film og tv. Hun har blandt andet medvirket i teaterkoncerten om Nick Cave, der vandt en Reumert for årets forestilling og arbejder derudover som indlæser, konsulent og underviser.

Sebastian_Cordes_746x300

SEBASTIAN CORDES
Sebastian Cordes lever af at lave og undervise i film. Han har mange års erfaring som underviser i både filmfortælling, reklamefilm og dokumentarfilm. Og så elsker han tegneserier. Han stod da også bag den roste portrætfilm om Anders And-tegneren, Don Rosa, som i 2010 blev udtaget til CPH:DOX.

TORBEN SMIDT HANSEN
Forstander på Vallekilde Højskole siden 2010 og uddannet journalist. Har arbejdet i DR i 21 år som reporter, programudvikler, leder af DR Ung og DR Kultur, redaktionschef i DR Dokumentar, og kanalchef for radiokanalen P2 samt ansvarlig for kultur på tværs af medier. Han er desuden dybt fascineret af begivenheder i verdensrummet.
PRISER
Voksne fra 18 år: 3.800 kr.
Børn fra 1-17 år: 1.900 kr.
Børn fra 1-364 dage: 0 kr.

Prisen inkluderer alle måltider, the, kaffe og mellemmåltider. Vallekilde Højskole har trådløst internet, sauna, biograf, gymnastiksal, pejsestue og musiklokaler til fri afbenyttelse og afslapning.

Bemærk: Der arrangeres ikke særlige aktiviteter for børn under seks år. Men de er selvfølgelig velkomne på børneworkshops, så længe de har en voksen med.

Indkvartering
I udgangspunktet indkvarteres gæster på værelser med bad på gangen.
Børn indkvarteres som udgangspunkt på ekstra opredninger.
Indkvartering på værelse med eget bad koster et tillæg på 1.000 kr. per værelse.
OBS Væresler med eget bad er udsolgt.
Sæt med sengelinned og håndklæde kan lejes for 100 kr. per sæt.

Ved særlige ønsker til indkvartering kan højskolen kontaktes per mail eller telefon.

TILMELDING

DIT NAVN

DIN E-MAIL

DIT TELEFONNUMMER

DIN ADRESSE

DIT POSTNUMMER

DIN BY

DIT CPR-NUMMER

INDKVARTERING

EVENTUELLE SPØRGSMÅL


For spørgsmål kontakt os på vallekilde@vallekilde.dk eller telefon 5965 6045.