JUL PÅ VALLEKILDE 201723. – 27. DECEMBER 2017

BESKRIVELSE

Vallekilde Højskole inviterer igen i år til jul i historiske omgivelser. Vi har lagt gaveræs og julestress på hylden og inviterer til fire døgn med hyggeligt samvær, gåture, god mad og inspirerende oplæg.

Vi arbejder på det endelige program, men vi lover, at det bliver spækket med spændende foredrag, sang fra Højskolesangbogen og julegudstjeneste i den stemningsfulde Korskirke, som blev bygget af højskolens håndværkslinje i 1882.

Glæd dig til fire spændende jule-døgn fyldt med oplevelser til hovedet, hjertet og smagsløgene. Jul på Vallekilde er skønne dage i godt selskab med vidunderlig mad og drikke i Vallekilde Højskoles smukke og stemningsfyldte lokaler.
Kurset er populært, så bestil plads i god tid.

julemiddag-vallekilde-hoejskole_746x300

PROGRAM
Programmet for 2017 ligger ikke klar endnu, men du kan få et indtryk af kurset ved at se programmet for 2016 – bemærk venligst, at ændringer selvfølgelig vil forekomme. Her finder du sidste års program.
DEM MØDER DU

TORBEN SMIDT HANSEN
Forstander på Vallekilde Højskole siden 2010 og uddannet journalist. Har arbejdet i DR i 21 år som reporter, programudvikler, leder af DR Ung og DR Kultur, redaktionschef i DR Dokumentar, og kanalchef for radiokanalen P2 samt ansvarlig for kultur på tværs af medier. Han er desuden dybt fascineret af begivenheder i verdensrummet.

GITTE KAREN ROSENQVIST
First lady, underviser og elevansvarlig på Vallekilde Højskole siden efteråret 2010. Er uddannet bibliotekar og har arbejdet i DR, COPY-DAN og Forbrugerstyrelsen.
PRISER
Indkvartering på deleværelse: 4.100 kr.
Indkvartering på eneværelse: 4.625 kr.
Privat bad kan tilkøbes for 525 kr. per deltager.

Prisen inkluderer alle måltider, the, kaffe og mellemmåltider. Vallekilde Højskole har trådløst internet, sauna, biograf, gymnastiksal, pejsestue og musiklokaler til fri afbenyttelse og afslapning.

Ved tilmelding tidligere end to måneder før kursets start opkræves et tilmeldingsgebyr på 500 kr. per person. Beløbet fratrækkes selvfølgelig grundprisen. Ved tilmelding i løbet af de to måneder op til kursets start opkræves hele betalingen på en samlet regning.
TILMELDING
Tilmeld dig Jul på Vallekilde ved at kontakte os på enten vallekilde@vallekilde.dk eller telefon 5965 6045.