SOL OG SOMMER UGE 31

30. JULI – 5. AUGUST 2017

BESKRIVELSE

Et kursus for familien, der gerne vil være rigtig meget sammen og lidt hver for sig. En uge med sommerstemning, samvær og et børne- og teenageprogram, der udfordrer. Formiddagen byder på et voksenprogram og børneprogrammer opdelt efter alder, mens eftermiddagen står i fællesskabets og familiernes tegn. Der er action, kreativitet, dans, musik og debat og en skøn natur og strand i nærheden. Vi starter hver dag med overraskende morgensamlinger, og om aftenen er der foredrag, børnebif, teenage-lounge og hygge på terrassen i sommernatten.

Der arrangeres børneworkshops for børn fra 6 år og op. Der arrangeres særlige aktiviteter for børn under 6 år og deres forældre.
Bemærk: Børn under 6 år følges med deres forældre eller en anden voksen hele tiden.

PROGRAM
Programmet er stadig under udarbejdelse. Se program for sidste års kursus her – på den måde kan du få en ide om, hvordan kurset spænder af.
BØRNEWORKSHOPS
De yngste børn vil tilbringe formiddagen sammen med vores dagplejemor i Vallekilde, Jytte Jensen, der hele ugen vil stå for leg, samvær og spændende ekspeditioner i Vallekilde. NB. Børnene skal følges af en voksen.De ældre børn laver sjove og udfordrende aktiviteter hele ugen sammen med vores hold af dygtige børnetæmmere.

KURSUSLEDER
PINO

PINO BENTSEN
Med speciale i familiekurser og mange års erfaring som højskolelærer bruger Pino sin baggrund som gøgler, klovn, coach, danse- og yogaunderviser og ikke mindst smørtenor til at binde hele ugen sammen med humor og stor gennemslagskraft.

DEM MØDER DU OGSÅ

TORBEN SMIDT HANSEN
Forstander på Vallekilde Højskole siden 2010 og uddannet journalist. Har arbejdet i DR i 21 år som reporter, programudvikler, leder af DR Ung og DR Kultur, redaktionschef i DR Dokumentar, og kanalchef for radiokanalen P2 samt ansvarlig for kultur på tværs af medier. Han er desuden dybt fascineret af begivenheder i verdensrummet.
SOL OG SOMMERS B&U-TEAM
Vores årligt tilbagevendende hold af børnetæmmere og ungdomspiloter, som vi godt tør prale af – blandt andet baseret på de evalueringer, vi har fået de sidste mange år. De taler med børn og unge i øjenhøjde og sørger for udfordringer til både krop og hoved.
PRISER

Voksne fra 18 år: 3.800 kr.
Børn fra 1-17 år: 1.900 kr.
Børn fra 1-364 dage: 0 kr.

Prisen inkluderer alle måltider, the, kaffe og mellemmåltider. Vallekilde Højskole har trådløst internet, sauna, biograf, gymnastiksal, pejsestue og musiklokaler til fri afbenyttelse og afslapning.

Indkvartering
I udgangspunktet indkvarteres gæster på værelser med bad på gangen.
Børn indkvarteres som udgangspunkt på ekstra opredninger.
Indkvartering på værelse med eget bad koster et tillæg på 1.000 kr. per værelse.
Sæt med sengelinned og håndklæde kan lejes for 100 kr. per sæt.

Ved særlige ønsker til indkvartering kan højskolen kontaktes per mail eller telefon.

TILMELDING
Tilmeld dig Sol og sommer uge 31 her.

For spørgsmål kontakt os på vallekilde@vallekilde.dk eller telefon 5965 6045.