SOL OG SOMMER UGE 31

30. JULI – 5. AUGUST 2017

BESKRIVELSE – OBS KURSET ER UDSOLGT

Et kursus for familien, der gerne vil være rigtig meget sammen og lidt hver for sig. En uge med sommerstemning, samvær og et børne- og teenageprogram, der udfordrer. Formiddagen byder på et voksenprogram og børneprogrammer opdelt efter alder, mens eftermiddagen står i fællesskabets og familiernes tegn. Der er action, kreativitet, dans, musik og debat og en skøn natur og strand i nærheden. Vi starter hver dag med overraskende morgensamlinger, og om aftenen er der foredrag, børnebif, teenage-lounge og hygge på terrassen i sommernatten.

Børneworkshops er for børn fra seks år og op – der vil være særlige aktiviteter for børn under seks år og deres forældre.
Bemærk: Børn under seks år følges altså med deres forældre eller en anden voksen hele tiden.

PROGRAM
Programmet er stadig under udarbejdelse. Se program for sidste års kursus her – på den måde kan du få en ide om, hvordan kurset spænder af.
BØRNEWORKSHOPS
De yngste børn vil tilbringe formiddagen sammen med vores dagplejemor i Vallekilde, Jytte Jensen, der hele ugen vil stå for leg, samvær og spændende ekspeditioner i Vallekilde. NB. Børnene skal følges af en voksen.De ældre børn laver sjove og udfordrende aktiviteter hele ugen sammen med vores hold af dygtige børnetæmmere.
VOKSENWORKSHOPS
Animation
Dyk ned i det magiske animationsunivers og fordyb dig i at fortælle historier gennem animationsmediet, hvor du skaber ALT fra bunden – billede for billede.
De værktøjer, du har brug for, har du lige ved hånden; nemlig din egen fantasi og fortælleglæde. Materialerne sørger vi for, men medbring selv Ipad til optagelser. Arbejdet foregår i små grupper og sammen skaber I historien, dukkerne og kulisserne ud fra en rammefortælling. Til sidst optager I billederne og producerer selv lydsiden.
Du bliver guidet sikkert gennem hele den kreative proces og behøver ikke møde op med andet end boblende nysgerrighed og skabertrang.

OBS: flere workshops følger snart.

KURSUSLEDER
PINO

PINO BENTSEN
Med speciale i familiekurser og mange års erfaring som højskolelærer bruger Pino sin baggrund som gøgler, klovn, coach, danse- og yogaunderviser og ikke mindst smørtenor til at binde hele ugen sammen med humor og stor gennemslagskraft.

UNDERVISERE
Tina_Klemmensen_746x300

TINA KLEMMENSEN
Tina er chef i sin egen kreative virksomhed, hvor hun hjælper virksomheder med udvikling gennem animationsworkshops. Hun er uddannet designer og dukkeanimator og har 20 års erfaring med stop motion animation. Hun har en fortid som lærer på Vallekilde Højskole og som animator på Postmand Per. Hun har bygget rigtig mange høns til filmen Flugten fra Hønsegården, kreeret en stor hund i kunstpels til Kolding Bibliotek og en endnu større drage til Tivoli i København. Og så kan hun ikke få nok af gode historier. Tina står for workshoppen Animation.

TORBEN SMIDT HANSEN
Forstander på Vallekilde Højskole siden 2010 og uddannet journalist. Har arbejdet i DR i 21 år som reporter, programudvikler, leder af DR Ung og DR Kultur, redaktionschef i DR Dokumentar, og kanalchef for radiokanalen P2 samt ansvarlig for kultur på tværs af medier. Han er desuden dybt fascineret af begivenheder i verdensrummet.
SOL OG SOMMERS B&U-TEAM
Vores årligt tilbagevendende hold af børnetæmmere og ungdomspiloter, som vi godt tør prale af – blandt andet baseret på de evalueringer, vi har fået de sidste mange år. De taler med børn og unge i øjenhøjde og sørger for udfordringer til både krop og hoved.
PRISER – OBS KURSET ER UDSOLGT

Voksne fra 18 år: 3.800 kr.
Børn fra 1-17 år: 1.900 kr.
Børn fra 1-364 dage: 0 kr.

Prisen inkluderer alle måltider, the, kaffe og mellemmåltider. Vallekilde Højskole har trådløst internet, sauna, biograf, gymnastiksal, pejsestue og musiklokaler til fri afbenyttelse og afslapning.

Indkvartering
I udgangspunktet indkvarteres gæster på værelser med bad på gangen.
Børn indkvarteres som udgangspunkt på ekstra opredninger.
Indkvartering på værelse med eget bad koster et tillæg på 1.000 kr. per værelse.
Sæt med sengelinned og håndklæde kan lejes for 100 kr. per sæt.

Ved særlige ønsker til indkvartering kan højskolen kontaktes per mail eller telefon.

TILMELDING
Bemærk, at kurset er udsolgt. Hvis du udfylder tilmeldingen kommer du på venteliste – og vi vender tilbage hurtigst, hvis der skulle komme ledige pladser.
Tilmeld dig Sol og sommer uge 31 her.

For spørgsmål kontakt os på vallekilde@vallekilde.dk eller telefon 5965 6045.