UNGE HØJSKOLEVENNER

Ikke kategoriseret

VENSKABET STARTEDE PÅ VALLEKILDE
Den ene er fra Roskilde, den anden er fra Hareskov. Sidste år mødtes Oliver og Matthis til “Eventyr på Vallekilde”, og der gik ikke mere end en enkelt dag, før de blev gode venner.

Derfor var der heller ingen tvivl, om at de skulle af sted i igen år. Og de var langt fra de eneste. Sommerens Eventyr-kursus var udsolgt med flere end 100 børn i alderen 0-13 år.

Holdt kontakten online
Siden sidste kursus har de to drenge holdt kontakten ved lige gennem Skype, spillet Minecraft, og så har de besøgt hinanden et par gange.

Begge drenge er 12 år gamle og er af sted med deres mormødre. Kvinderne er dog sat lidt i baggrunden, da drengene er store nok til at klare sig selv.

“Det er hyggeligt at være her med Oliver. Vi er blevet rigtig gode venner,” siger Matthis.

Ikke kategoriseret

TILRETTELÆGGER ER TÆT PÅ UDSOLGT

Det er ved at være sidste udkald, hvis du vil nå at have en plads på efterårets Tilrettelægger-linje.

Læs mere

UNGE HØJSKOLEVENNER

Matthis og Oliver mødtes til “Eventyr på Vallekilde” sidste år og blev venner med det samme. I denne uge har de hygget sig sammen igen.

Læs mere

6. JUNI – ANNETTE BIRKMANN

Annette Birkmann sagde sit advokat-job op, rejste til Sydamerika og krydsede kontinentet på motorcykel. Hør hende fortælle om at finde modet til at forfølge sine drømme, når hun besøger Vallekilde.

Læs mere

15. JUNI – HELLE HARNISCH

Hvordan påvirker det et menneske at være børnesoldat? Gennem fire år har ph.d. Helle Harnisch fulgt en række tidligere børnesoldater i Uganda. Kom og hør om hendes spændende feltarbejde.

Læs mere