VALLEKILDEBAR PÅ DISTORTION

DESIGN, EVENT, LEDERSKAB

DRIK MASSER AF VAND
Vallekilde holder Distortion hydreret

Af Emil Lohse, elev på Journalistik, forår 2016


Københavns gadefest, Distortion, blev skudt i gang onsdag 1. juni. Vallekilde Højskole var med, klar til at servicere de mange festivalgængere med vand og spil.

Fredag eftermiddag drog Event- og Design-elever fra Vallekilde Højskole til Refshaleøen for at opstille Vallekilde Højskoles Vand- og Spilbarer, Bar’Vand og Bar’Spil.

Tradition for vand
Vandbaren på Distortion er ved at blive en tradition for Vallekilde Højskole, men i år har Event- og Design-eleverne gjort ekstra meget ud af projektet.

”Vi har lavet en vandbar, fordi det er blevet en tradition, og Distortion er rigtig glade for idéen. Folk kommer med deres flasker, og vi fylder dem op. Det hele er ganske gratis”, forklarer Katrine Wissing, en af projektlederne.

”Som noget nyt har vi også lavet en spilbar – Bar’Spil – og her kan folk komme og spille petanque, bordfodbold, kæmpe mikado eller skyde med vandpistoler og spille drikkespil,” afslutter Katrine Wissing.

Vallekildes Bar’Vand og Bar’Spil lukkede sammen med resten af Distortion lørdag den 4. juni.

Distortion H – som i Hørve
Foruden at være på Refshaleøen afholdte Vallekilde Højskole fredag sin egen Distortion H, hvor H’et står for Hørve som en pendant til Distortion i København. Distortion H bød på mange af de samme elementer som storebror: alt fra live musik med elevernes egne bands, festradio og live tweets til tre barer, dansegulv – og selvfølgelig en Bar’Vand pop-up style.

PLASK!
Plakaterne for Bar’Vand er lavet af Design-eleverne, som selv stod model til en lidt våd foto-session på terrassen.
DESIGN, EVENT, LEDERSKAB

CPH MAKER VAR EN SUCCES

Eleverne på Design&Maker og Event&Lederskab var i weekenden i København for at hjælpe til med forberedelserne af festivalen Copenhagen Maker.

Læs mere

ELEVER VINDER HACKATHON

Hvordan kan man genanvende brugte luftmadrasser? Det gav nogle af Vallekildes elever et godt bud på i weekenden. Nu er de 10.000 kroner rigere.

Læs mere

VANDBAR TIL DISTORTION

Event-eleverne fra Vallekilde Højskole stod igen i år bag Bar’Vand til gadefesten Distortion. Hør, hvordan de har bygget baren op fra bunden.

Læs mere

CLEAN OUT LOUD IGEN I ÅR

Igen i år står elever fra Vallekilde bag Clean Out Loud på Roskilde Festival. Projektet sørger for, at festivalpladsen efterlades efter festivalen uden spor af det festende folk.

Læs mere

EN WEEKEND MED LITTERÆR OVERFLOD

Der var både rutinerede forfattere og nye stjernefrø på programmet, da vi første weekend af februar igen slog dørene op til Vallekildes egen litteraturfestival, Litt Talk.

Læs mere

VOLLEY MED FLYGTNINGE

Vallekildes Event-elever bød sammen med DFUNK sidst i november velkommen til en landsdækkende volleyturnering for unge med flygtningebaggrund.

Læs mere

KONCERT: BREMER/MCCOY

5. oktober spillede den nytænkende jazzduo Bremer/McCoy en fabelagtig koncert på Vallekilde Højskole.

Læs mere

JAKOB BRO TRIO GAV KONCERT

Vallekilde og gæster kunne nyde den fabelagtige jazzguitarist Jakob Bro og hans trio, som gav koncert på højskolen den 28. november 2016.

Læs mere

VALLEKILDEBAR PÅ DISTORTION

Vallekilde Højskole var med på Distortion i København, klar til at servicere de mange festivalgængere med vand og spil.

Læs mere

ELEVER BAG NORDIC GAME JAM

Elever fra Event og Spiludvikling havde – bogstaveligt talt – en finger med i spillet, da verdens største game jam blev afholdt i København den 8. til 10. april 2016.

Læs mere

SKARPE RIM OG GYLDNE DAMER

Event-elever afviklede en stor hiphopkoncert på Forbrændingen den 19. februar. Det blev en aften med rå rim, håndtegn og guldøl galore.

Læs mere

NY SCENE TIL LITT TALK

Elever fornyer Vallekildes litteraturfestival, Litt Talk, med en helt ny scene.

Læs mere

ELEVER BAG FESTIVALOPLEVELSE

Vallekilde-elever stod bag både opbygning, afvikling og en del af indholdet på innovationsfestivalen Afsnit I i november 2015.

Læs mere

FORTSÆTTER EFTER TUDEDAG

Vallekilde kan for nogen være svær at slippe. En del af højskolens elever fortsætter med at være involveret i projekter efter deres ophold slutter.

Læs mere

JAZZ I VERDENSKLASSE

Den anerkendte jazzpianist August Rosenbaum gav koncert på Vallekilde Højskole.

Læs mere