VALLEKILDEGLÆDE I JORDAN

LEDERSKAB

_MG_6411

STOR SUCCES I JORDAN
I juni drog Vallekildes TAKE THE LEAD hold afsted på en to uger lang rejse til Jordan.

Formålet med rejsen var at gennemføre holdets store afslutningsprojekt, en sommerlejr for unge frivillige fra Jordansk og Palæstinensisk Røde Halvmåne samt Ungdommens Røde Kors. Temaet for lejren var gender, hvilket blev belyst igennem mange forskellige aktiviteter og oplæg, som alle var udviklet og faciliteret af TAKE THE LEAD holdet. Det hele mundede ud i, at hver enkelt deltager lavede en plan for, hvordan de ville bringe deres nye viden ud til andre børn og unge i deres lokalområder, når de kom hjem.

Og lejren var en stor succes. Deltagerne var super glade for 5 fede dage med ny viden, praktiske erfaringer samt nye venner fra andre kulturer, og samarbejdspartnerne fra Ungdommens Røde Kors og Jordansk Røde Halvmåne havde også kun ros og skulderklap til eleverne fra Vallekilde.

En fed afslutning for det første TAKE THE LEAD hold på Vallekilde Højskole.

Du kan læse om elevernes oplevelser i Jordan på deres blog her.

fjjfj

IMG_2679 copy

dddldldld

_MG_7420_jaja

_MG_7318

_MG_6897

_MG_6811

_MG_6597

LEDERSKAB

CPH MAKER VAR EN SUCCES

Eleverne på Design&Maker og Event&Lederskab var i weekenden i København for at hjælpe til med forberedelserne af festivalen Copenhagen Maker.

Læs mere

ELEVER VINDER HACKATHON

Hvordan kan man genanvende brugte luftmadrasser? Det gav nogle af Vallekildes elever et godt bud på i weekenden. Nu er de 10.000 kroner rigere.

Læs mere

VANDBAR TIL DISTORTION

Event-eleverne fra Vallekilde Højskole stod igen i år bag Bar’Vand til gadefesten Distortion. Hør, hvordan de har bygget baren op fra bunden.

Læs mere

CLEAN OUT LOUD IGEN I ÅR

Igen i år står elever fra Vallekilde bag Clean Out Loud på Roskilde Festival. Projektet sørger for, at festivalpladsen efterlades efter festivalen uden spor af det festende folk.

Læs mere

VOLLEY MED FLYGTNINGE

Vallekildes Event-elever bød sammen med DFUNK sidst i november velkommen til en landsdækkende volleyturnering for unge med flygtningebaggrund.

Læs mere

VALLEKILDEBAR PÅ DISTORTION

Vallekilde Højskole var med på Distortion i København, klar til at servicere de mange festivalgængere med vand og spil.

Læs mere

BUREAUET PRODUCERER MUSIKVIDEO

Vallekildes bureau F14 producerede en koncert, samt en musikvideo for bandet Kissaway Trail.

Læs mere

CLEAN OUT LOUD I POLITIKEN

Vores eventlærer Thomas Burø har skrevet en kronik om Clean Out Louds succes på Roskilde Festival, der blev bragt i Politiken 14. juli 2014.

Læs mere

BUREAUET GØR ROSKILDE GRØNNERE

Gennem benhård projektstyring, kreative påfund og veludført eksekvering har elever fra Vallekildes Bureau sikret en grønnere Roskilde Festival.

Læs mere

FESTIVALER UNDERVISTE BUREAUET

Mathilde Friese fra Distortion og Mika Christoffersen fra Roskilde Festival har i dette efterår undervist Bureauet i planlægning af festival og håndtering af publikum.

Læs mere

MELLEMØSTEN TUR/RETUR

Mellemøstekspert Jakob Egholm Feldt fortalte om Palæstinakonfliktens historie og de forskellige ideologiske indpakninger, konflikten har haft gennem tiden.

Læs mere

ORIGAMI OG JAZZ

Vallekildes Bureau stod for koncertproduktionen, da Jakob Bro i forbindelse med udgivelsen af sin trejde og sidste plade i sin Lee Konitz Trilogi gæstede skolen.

Læs mere

FORÅR I EUROPA OG MELLEMØSTEN

I løbet af foråret tager højskolens elever til Palæstina, Israel, Kurdistan, Irak, Polen, Estland, Letland og Litauen.

Læs mere

BUREAUET I KAMP FOR LITTERATUREN

Vallekildes kreative bureau indsamlede, i forbindelse med Litteratur- og Læsefestivalen, over tre dage drømme på fem udvalgte lokations i Odsherred.

Læs mere

HØJSKOLENS ELEVER VAR I UGANDA

I efteråret 2013 rejser Vallekilde Højskoles TAKE THE LEAD hold til Uganda for at gennemføre deres store afslutningsprojekt i samarbejde med Ungdommens Røde Kors. Skal du med?

Læs mere