VANDBAR TIL DISTORTION

Event

GRATIS VAND TIL ALLE GÆSTER
Påvirkede folk, som skriger på vand og en pludselig flytning af en stor container. Der kan opstå mange uforudsete ting ved at afholde events, men det er heldigvis i praksis, at man lærer bedst.

Event-eleverne fra Vallekilde Højskole stod endnu engang bag Bar’Vand til Distortion. En gratis bar, hvor alle de tørstige gadegæster kunne forsyne sig med koldt vand.

En af eleverne, der var bag projektet er Mathilde Abild Andersen, som har været på event-holdet sin januar. I forbindelse med årets vandbar har hun stået for både opbygning og afvikling.

Hvordan bygger man egentlig en bar?
“Skolen havde en masse godt materiale, som vi kunne bruge. Så gennem de seneste tre uger har vi tegnet, skruet og banket for at få det hele sat op. Derudover har vi brugt meget tid på at lave skilte til baren.”

Hvad har været det sværeste?
“Der opstod mange uforudsete ting undervejs. Vi kunne alligevel ikke sætte op dér, hvor vi var blevet lovet. Derudover vidste vi ikke på forhånd, hvordan der så ud. Det var helt klart en udfordring. Og så var der pludselig mangel på strøm, så vi faktisk ikke engang kunne ikke sætte en el-kedel til. Det var lidt svært at overskue, men vi stod sammen og klarede det”

Hvad har du lært?
“Jeg er blevet meget klogere på, hvad det vil sige at afvikle til et stort event, hvor der kommer alle typer af mennesker. Og ikke mindst at kunne holde hovedet koldt i situationer, hvor det brænder på.”

Læse mere om Event-linjen her:
Event Efterår 2017

Event

KLAR TIL ROSKILDE

Vallekilde Højskoles elever har den seneste uge arbejdet på livet løs for at blive klar til årets Roskilde Festival, hvor de igen i år står for Clean Out Loud-området.

Læs mere

VANDBAR TIL DISTORTION

Event-eleverne fra Vallekilde Højskole stod igen i år bag Bar’Vand til gadefesten Distortion. Hør, hvordan de har bygget baren op fra bunden.

Læs mere

CLEAN OUT LOUD I TV2 ØST

Vallekildes DIY-hold der i år står for CLEAN OUT LOUD-projektet på Roskilde Festival har indtil nu sikret en endnu renere festivalplads i forhold til sidste år.

Læs mere

MONSTER’S BALL

VIDEO: I dagene op til Roskilde Festival har Vallekildes eventhold været i fuld sving på Clean Out Loud-området.

Læs mere

FØR ROSKILDE

Se billeder fra Event-holdets forberedelser på Dyrskuepladsen ved Roskilde.

Læs mere

GADEFEST I KØBENHAVN

Eventholdet arrangerede gadefest med musik og spoken word i København.

Læs mere