12. SEPTEMBER – LINE KNUTZON

ARRANGEMENTER

LINE KNUTZON
Line Knutzon var på programmet til Vallekildes egen litteraturfestival, Litt Talk, i februar måned, og nu kan vi byde velkommen til en hel aften i det knutzonske univers.

Line Knutzon er en af Danmarks væsentligste nulevende dramatikere – og en af de sjoveste. Hun fik sit gennembrud med Splinten i hjertet i 1991 og er bl.a. kendt for sine stykker om Måvens og Peder og for sin særegne absurd-groteske humor. Hun er netop blevet ansat som husdramatiker på Betty Nansen Teatret i København.

Samtidig har hun de senere år flirtet kraftigt med bogen som medie, bl.a. i den netop genoptrykte Frit Flet, som blev til i samarbejde med Naja Marie Aidt og Mette Moestrup.

I forlængelse heraf udgav hun i 2017 Camille Clouds Brevkasse, en bog fuld af ikke særligt indfølende svar fra virksomhedslederen, terapeuten og entrepreneuren Camille Cloud.
De ofte hjerteskærende breve kommer fra helt almindelige danskere som f.eks. en gris, en nisse, en pige på to år og en dansk rocksanger, der underskriver sig som “anonym kendt”.

Camilla Clouds mottoer er “Stram op!” og “Det skulle du have tænkt på før du blev født.”

TID: 12. september 2019 kl. 19.30. Gratis adgang. Alle er velkomne.

ARRANGEMENTER

20. MARTS – ANDERS-PETER MATHIASEN

Kan journalistik gøre en forskel? Det spørgsmål besvarer den dobbelte Cavling-vinder journalist Anders-Peter Mathiasen, når han besøger Vallekilde Højskole.

Læs mere

31. MARTS – BYTTEMARKED

Valgfaget Klimakampen inviterer til byttemarked. Alle er velkomne.

Læs mere

3. APRIL – ANDERS HAAHR RASMUSSEN

Med udgangspunkt i bestselleren En fandens mand fortæller Anders Haahr Rasmussen sin egen historie om at være hvid, heteroseksuel mand i en feministisk tidsalder.

Læs mere

8. APRIL – HOVSAMISSILET

Hør den utrolige historie om dengang flåden ved en fejl udslettede en del af et sommerhusområde i Odsherred med et Harpoon-missil.

Læs mere

4. MAJ – HØJSKOLERNES DAG

Overvejer du et højskoleophold? Kom til rundvisning på Vallekilde og hør mere om vores fag og hverdagen på højskole.

Læs mere

4. AUGUST – HOLDSTART EFTERÅR

Efterårsholdet starter søndag den 4. august. Klik her for at tilmelde dig.

Læs mere

5. JUNI – JEANETTE VARBERG

Prisvindende arkæolog Jeanette Varberg gæster os med foredraget Mennesket har altid vandret, som sætter nutidens flygtningestrømme i historisk relief.

Læs mere

12. SEPTEMBER – LINE KNUTZON

Line Knutzon er en af Danmarks væsentligste nulevende dramatikere – og en af de sjoveste. Kom med indenfor til en aften i det knutzonske univers.

Læs mere