14. JUNI – HARRY POTTCAST

ARRANGEMENTER

HARRY POTTCAST PÅ VALLEKILDE
Torsdag den 14. juni forvandler Vallekilde Højskole sig til Hogwarts for en enkelt aften. Vi får nemlig besøg af pigerne bag den succesrige Harry Pottcast, som vil optage et helt afsnit live i vores fortryllende foredragssal.

I over et år har Nanna og Amalie taget Harry Potter-elskende lyttere gennem kapitlerne ét for ét, hvor de dykker ned i karaktererne, temaerne og andre interessante ting, som de kan trække ud fra kapitlet. De er i øjeblikket nået til slutningen af bog nummer 2: Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer.

Inden optagelserne vil de holde et foredrag om deres liv som podcastskabere. Hvordan kommer man i gang? Hvordan er det pludselig at have fans? Og har de virkelig tænkt sig at fortsætte helt til bog nummer 7?
De er begge to store fans af bøgerne på en helt igennem nørdet måde, der også kommer til udtryk i deres gennemgang af bøgerne, hvor deres indgående kendskab til forfatterskabet er svært at undgå at lægge mærke til.

Podcasten er lavet i samarbejde med Aarhus Studenterradio.

Vil du høre et par afsnit inden, så find dem her.

Du kan få endnu flere opdateringer på arrangementets Facebook-event

TID: 19.30
PRIS: Gratis

ARRANGEMENTER

7. JUNI – REPAIR CAFÉ

Vallekilde Højskole inviterer endnu engang til Repair Café, hvor du kan lære at reparere dine ødelagte ting. Vi fixer cykler, lapper bukser og meget mere.

Læs mere

14. JUNI – HARRY POTTCAST

Pigerne bag den succesrige podcast om Harry Potter holder foredrag og optager et afsnit live fra foredragssalen.

Læs mere

30. JUNI – 7. JULI – CLEAN OUT LOUD

Igen i år står elever fra Vallekilde bag Clean Out Loud på Roskilde Festival. Projektet sørger for, at dyrskuepladsen efterlades efter festivalen uden spor af det festende folk.

Læs mere

5. AUGUST – HOLDSTART EFTERÅR

Efterårsholdet starter søndag den 5. august.

Læs mere

5. SEPTEMBER – LEA KORSGAARD

Lea Korsgaard, chefredaktør på Zetland, holder foredrag om tidens opmærksomhedskrise. Gratis adgang.

Læs mere