DR3-REDAKTØR PÅ BESØG

TILRETTELÆGGER

DR3_746x300

TV UDEN TV
DR3 har et forsøg kørende, der internt kaldes ’DR3 uden tv’. I en medievirkelighed hvor en stor del af særligt videoforbruget sker på utraditionelle platforme, er DR ved at opbygge erfaring i at producere indhold til disse.

For hvordan ændrer produktionen sig, når videoer ikke produceres til en web-tv-artikel eller til tv men derimod direkte til Facebook? Hvad er det for nogle elementer, man pludselig skal blive bedre til at lave?

Lasse From er redaktør på projektet, der i praksis er DR3/DR Ungs egen SoMe-redaktion (altså redaktion for sociale medier). De producerer indhold til sociale medier med afsæt i aktualitet.

Den 16. marts besøgte Lasse From Vallekilde Højskole, hvor han holdt et foredrag om DR3s projekt og de nyeste tendenser inden for sociale medier. Oplægget var en blanding af cases og eksempler med tilhørende brugbare pointer, som især Vallekildes Tilrettelægger-elever kunne tage med sig videre.

TILRETTELÆGGER

TILRETTELÆGGERE LAVER QUIZSHOW

Tilrettelægger-eleverne har netop afsluttet deres hovedfag. En af grupperne havde lavet en “Kend din elev”-quiz for lærerne.

Læs mere

DOKUMENTARIST: “SPRING UD I DET!”

Hvilke udfordringer er der ved at lave dokumentarfilm? Dokumentarfilmsinstruktør Emil Langballe gæstede Vallekilde med et foredrag om sit liv som filmskaber.

Læs mere

SAMARBEJDE PÅ TVÆRS AF LINJER

Journalist- og tilrettelægger-eleverne har de seneste uger arbejdet sammen på tværs af hovedfag. De skulle finde en sjov historie i lokalområdet og lave deres eget nyhedsindslag.

Læs mere

ELEVER STOPPER MADSPILD

Elever fra Tilrettelægger-holdet inviterede hele byen til skraldemiddag lavet af overskudsfødevarer for at sætte fokus på madspild.

Læs mere

FOTOKUNST OM RUMVÆSNER

Vallekilde kom i nærkontakt med en virkelighed befolket af rumvæsner, da de tre fotografer bag fotobogen Phenomena om USAs UFO-miljø besøgte højskolen.

Læs mere

ESBEN BJERRE PÅ VALLEKILDE

Radio- og tv-vært Esben Bjerre besøgte Vallekilde Højskole, for at fortælle om sin karriere fra journalistpraktikant til kendis og stilikon med egen slipsekollektion.

Læs mere

USA-KORRESPONDENT PÅ BESØG

Journalist Oliver Routhe Skov besøgte Vallekilde og gav et indblik i det delte USA, hvor eliten holder en fest, som størstedelen af befolkningen ikke er inviteret med til.

Læs mere

DR3-REDAKTØR PÅ BESØG

En tv-kanal, der ikke laver tv. Øøh… Vallekilde havde besøg af redaktør Lasse From fra DR3, der fortalte at arbejde med sociale medier i en ny medie-virkelighed, hvor de traditionelle tv-kanaler ikke nødvendigvis er seernes favorit.

Læs mere

FILMINSTRUKTØR PÅ BESØG

Filminstruktør Annette K. Olesen gæstede Vallekilde den 5. april og fortalte om sit arbejde med bl.a. tv-serierne Borgen og Bankerot.

Læs mere