HYPNOTISØR PÅ HØJSKOLE

ELEVER

Hypnose_746x300

DU FALDER I DYB, DYB SØVN…
Den 17. februar skete der sære ting i Foredragssalen. Elever spiste rå løg i den tro, at det var æbler. En livrem blev til en slange. Et par helt almindelige briller blev magiske, så hende der bar dem, kunne se andre nøgne. Eller. Det troede hun i hvert fald.Vallekilde havde 17. februar besøg af en af Danmarks mest talentfulde hypnotisører, Mikkel R. Karlsen, som demonstrede sine evner foran en fyldt Foredragssal.

Efter en massehypnose af alle i salen blev et par håndfulde udvalgt til at blive hypnotiseret på scenen. Og det gjorde indtryk på publikum.

“Jeg kan ikke finde ud af, om jeg er skræmt af hans evne til at manipulere, eller om jeg er underholdt. Det er lidt den samme følelse, som efter man har læst David Trads’ bog om Don Ø,” siger Rune Hendriksen, elev på Vallekilde Højskoles Journalistik-hold.

“Det var en ret speciel oplevelse,” fortæller undervisningassistent Silje Sloth Aasmoe. “Han fik nogle til at spise et råt løg i den tro, at var et lækkert æble, og så stod folk bare og gnaskede løg. Nogle var meget påvirkelige, og det var vildt at se, hvordan de reagerede.”

Også gæster udefra oplevede hypnotisøren i arbejde på en både underholdende og tankevækkende aften.

ELEVER

ELEVER DONERER 10.000 KR. TIL CARE

I weekenden holdt skolens undervisningsassistenter stor auktion, hvor der blev solgt alt fra en hjemmestrikket karklud til en guldfisk. Overskuddet på 10.000 kr. går til CARE Danmark.

Læs mere

ELEVER UDGIVER I VICE

Efter journalisternes studierejse til Iran har Lise, Ida og Emma fået udgivet en artikel i webmagasinet Vice.

Læs mere

KAGE PÅ TVÆRS AF LANDEGRÆNSER

Ungdommens Røde Kors gæster i disse uger Vallekilde Højskole. Tirsdag aften blev der lavet lagkager på tværs af højskoleelever og frivillige fra hele verden.

Læs mere

TIDLIGERE ELEV VINDER KRAVLING-PRIS

Johanne Ramskov Erichsen vandt i weekenden en Kravling-pris for sin dækning af asyl- og flygtninge-området i Information.

Læs mere

SAMARBEJDE PÅ TVÆRS AF LINJER

Journalist- og tilrettelægger-eleverne har de seneste uger arbejdet sammen på tværs af hovedfag. De skulle finde en sjov historie i lokalområdet og lave deres eget nyhedsindslag.

Læs mere

BIOGRAF UNDER ÅBEN HIMMMEL

Årets første Open Air-biograf løb af stablen med puder, madrasser og Twin Peaks-premiere.

Læs mere

ELEV INTERVIEWEDE UFFE ELBÆK

Alternativets stifter, Uffe Elbæk, gæstede Vallekilde, hvor han blev interviewet af Journalistik-elev Maya Tekeli om sin vejen fra Kaospiloterne til Christianborg.

Læs mere

NY ELEVFORENINGSBESTYRELSE

Til gammel elev-weekend den 5.-7. maj blev der valgt nye kræfter ind i elevforeningens bestyrelse.

Læs mere

ELEV HOLDT 1. MAJ-TALE PÅ P1

På arbejdernes internationale kampdag 2017 kunne man høre en ganske særlig tale i P1: Vallekilde-elev Amie Arense Bah holdt 1. maj-tale.

Læs mere

ELEVER STOPPER MADSPILD

Elever fra Tilrettelægger-holdet inviterede hele byen til skraldemiddag lavet af overskudsfødevarer for at sætte fokus på madspild.

Læs mere

UNGE OG PRÆSTATIONSSAMFUNDET

Hvad gør det ved unge at vokse op i et præstationssamfund, hvor en femtedel af befolkningen rammes af depression? Det gjorde lektor Anders Petersen os meget klogere på, da han lagde vejen forbi.

Læs mere

UD I RUMMET MED ANDREAS MOGENSEN

10. marts rejste vi langt ud i rummet, da vi havde besøg af den danske astronaut, Andreas Mogensen.

Læs mere

VALLEKILDE BAG TALERSKOLE FOR UNGE

Vallekilde Højskole står bag projektet Røst – en ny talerskole for unge på landets højskoler.

Læs mere

SOFIE DIEMER PÅ BESØG

Sofie Diemer debuterede i 2016 med en hudløst ærlig digtsamling om en ung kvinde, der søger efter en mening med det hele. Hun besøgte Vallekilde den 17. april med oplæsning og foredrag.

Læs mere

ELEVER SKRIVER FOR EUROMAN.DK

Elever fra Journalistik-holdet udkommer med artikler på Euroman.dk og netmediet Udpost.

Læs mere