17. MARTS – JAN GRARUP

ARRANGEMENTER

jan grarup foredrag på Vallekilde Højskole

HVOR JERNKORSENE GROR
Jan Grarup er uddannet fotojournalist fra journalisthøjskolen i Århus og har igennem de sidste årtier rejst verden rundt flere gange for at dække krige, konflikter og humanitære katastrofer. Hans arbejde afspejler hans tro på, at fotojournalistikken bruges som et redskab til at fortælle om alle dem, der ikke selv er i stand til at fortælle deres egne historier.

Den 17. marts gæster Jan Grarup Vallekilde Højskole med foredraget ‘Hvor jernkorsene gror’, hvor han tager os med langt ind bag facaden. Vi får hele historien, fra han som ung fotograf dækker sin første konflikt, senere bliver diagnosticeret med PTSD og nu er enlig forælder for tre børn efter ekskonens død, alt imens han fortsat arbejder som prisvindende international krigsfotograf. Foredraget er en tour de force med dybt personlige historier – også om misbrug af alkohol og stoffer – og private billeder, der aldrig tidligere er blevet vist.

Jan Grarup er blevet hædret med mange prestigefyldte priser, herunder to nomineringer til W. Eugene Smith Memorial Fund for humanistisk fotografering, otte World Press Photography Awards, en særlig pris fra The Leica Oskar Barnack Award samt mange andre udmærkelser fra POYi og NPPA. Han har fire gange udstillet på VISA POUR L’IMAGE og vundet VISA D’OR for sin dækning af Darfurs humanitære krise.

Glæd dig til at få et enestående indblik i en af Danmarks dygtigste krigsfotografers liv og arbejde.

TID: 17. marts kl. 19.30. Gratis adgang.
OBS: Foredraget er udsolgt.

ARRANGEMENTER

17. MARTS – JAN GRARUP

Mød krigsfotograf Jan Grarup, der igennem de sidste årtier har dokumenteret en lang række af verdens brændpunkter som folkemordet i Rwanda og den humanitære krise i Darfur. OBS: Foredraget er udsolgt.

Læs mere

15. APRIL – ANDERS MORGENTHALER

Kom til foredrags- og debataften med Anders Morgenthaler, og bliv klogere på, hvordan du selv kan omlægge dine egne vaner i en mere klimavenlig retning. Gratis adgang.

Læs mere

2. AUGUST – HOLDSTART EFTERÅR

Efterårsholdet starter den 2. august 2020. Her kan du læse mere om efteråret – vi glæder os til at se dig.

Læs mere