MELLEMØSTEN TUR/RETUR

LEDERSKAB

palæstina

MELLEMØSTEN TUR-RETUR
Eleverne på Vallekilde Højskoles lederskabs-linje tager i foråret til Israel og Palæstina for både at blive klogere på den historiske konflikt, der nærmest har slået knude på sig selv, og for at afholde en workshop for palæstinensiske unge på Vestbredden. Gennem interaktivt teater skal de unge forholde sig til køn og deltagelse i politik og samfund.

I den forbindelse fik vi den 3. april besøg af mellemøstekspert Jakob Egholm Feldt, lektor i historie på RUC, der gav et vue over Palæstinakonfliktens historie og de forskellige ideologiske indpakninger, konflikten har haft gennem tiden.

LEDERSKAB

ELEVER VINDER HACKATHON

Hvordan kan man genanvende brugte luftmadrasser? Det gav nogle af Vallekildes elever et godt bud på i weekenden. Nu er de 10.000 kroner rigere.

Læs mere

VANDBAR TIL DISTORTION

Event-eleverne fra Vallekilde Højskole stod igen i år bag Bar’Vand til gadefesten Distortion. Hør, hvordan de har bygget baren op fra bunden.

Læs mere

VOLLEY MED FLYGTNINGE

Vallekildes Event-elever bød sammen med DFUNK sidst i november velkommen til en landsdækkende volleyturnering for unge med flygtningebaggrund.

Læs mere

MELLEMØSTEN TUR/RETUR

Mellemøstekspert Jakob Egholm Feldt fortalte om Palæstinakonfliktens historie og de forskellige ideologiske indpakninger, konflikten har haft gennem tiden.

Læs mere

FORÅR I EUROPA OG MELLEMØSTEN

I løbet af foråret tager højskolens elever til Palæstina, Israel, Kurdistan, Irak, Polen, Estland, Letland og Litauen.

Læs mere

BUREAUET I KAMP FOR LITTERATUREN

Vallekildes kreative bureau indsamlede, i forbindelse med Litteratur- og Læsefestivalen, over tre dage drømme på fem udvalgte lokations i Odsherred.

Læs mere

HØJSKOLENS ELEVER VAR I UGANDA

I efteråret 2013 rejser Vallekilde Højskoles TAKE THE LEAD hold til Uganda for at gennemføre deres store afslutningsprojekt i samarbejde med Ungdommens Røde Kors. Skal du med?

Læs mere

VALLEKILDEGLÆDE I JORDAN

TAKE THE LEADs sommerlejr i Jordan blev en stor succes for både deltagere og Vallekillinger.

Læs mere