5. DECEMBER – DEN NYE STIL LIVE

ARRANGEMENTER

Den Nye Stil podcast på Vallekilde Højskole

HISTORIEN OM DANSK RAP
Radiovært og DJ Pelle Peter Jensen har over det seneste år stået bag P3s mest populære podcast nogensinde: Den Nye Stil – historien om dansk rap.

En fortælling der følger et helt specielt folkefærd – nemlig de danske rappere – på sindssyge eventyr, op- og nedture og deres vej til stjernestatus. Med alt hvad der følger med af hiphoppens vilde persongalleri, drama og skandaler.

Dansk raps historie gemmer på et utal af vilde fortællinger. Fortællinger om hvordan man går fra at være en bumset teenager med en drøm til pludselig at sidde og lave musik med Whitney Houston og 2Pac. Eller oplevelsen af at stå på scenen foran 40.000 mennesker, der synger med på din musik.

Men vejen dertil er ofte lang og fuld af forhindringer. Og ikke mindst – fantastiske fortællinger.
Det er disse fortællinger vi i Den Nye Stil får leveret direkte af rapperne selv med Pelle Peter Jensen som vært, dj og guide igennem dansk raps jungle.

Nu kan du opleve den populære podcast udfoldet live på en scene: den 5. december gæster Pelle Peter Jensen Vallekilde Højskole med Den Nye Stil Live.

Med sig har han en gæst og en masse gode fortællinger, der giver den garvede rapfan mulighed for at genopleve de store øjeblikke, mens den grønne skeptiker kan lære det danske raplandskab at kende igennem de vildeste historier, fortalt af dem der var der, da det danske musiklandskab blev ændret for altid.

TID: 5. december 2019 kl. 19.30. Gratis adgang. Alle er velkomne.

Tilmeld dig ved at sende en mail til pia@vallekilde.dk.

(Har du ikke hørt podcasten endnu? Find den her.)

ARRANGEMENTER

14. NOVEMBER – VINCENT F. HENDRICKS

Bliv klogere på alt fra demokrati, fake news, ekkokamre og identitetspolitik, når vi slår dørene op til en aften i selskab med filosofiprofessor Vincent F. Hendricks.

Læs mere

5. DECEMBER – DEN NYE STIL LIVE

Tag med på et vildt ridt gennem dansk raphistorie, når Pelle Peter Jensen gæster Vallekilde Højskole med Den Nye Stil Live Show.

Læs mere

3. JANUAR – HOLDSTART FORÅR

Forårsholdet starter fredag den 3. august. Klik her for at tilmelde dig.

Læs mere