22. NOVEMBER – ASGER NEUMANN

ARRANGEMENTER

Asger_Neumann

FOREDRAG MED KÆRLIGHEDSEKSPERT
Psykolog og ekspert i kærlighed Asger Neumann besøger Vallekilde Højskole den 22. november 2018 med foredraget “En svær affære” – et oplæg om kærlighedsforholdet.

Glæd dig til et foredrag, hvor vi skal høre om alt det, der kan være så godt og samtidig er så svært.
Asger Neumann vil gøre os klogere på selve kærlighedens materie og belyse, hvorvidt mennesket mestrer kærligheden fra naturens side, eller om det er en kunst, vi skal tillære os.

Han vil også komme ind på, hvorfor kærlighed fylder så meget i vores liv og forvolder så megen forvirring, smerte og glæde.

Asger Neumann er tilknyttet Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet, hvor han arbejder med emnet kærlighed. Derudover beskæftiger Asger Neumann sig med parterapi og partnerskab i organisationer i konsulenthuset HumanAct.

TID: 22. november kl. 19.30
Gratis adgang. Alle er velkomne.

ARRANGEMENTER

27. SEPTEMBER – REPAIR CAFÉ

Vallekilde Højskole inviterer til Repair Café, hvor du kan lære at reparere dine ødelagte ting. Vi fixer cykler, lapper bukser og meget mere.

Læs mere

8. NOVEMBER – DOXBIO THE RAFT

Kom til visning af den prisvindende dokumentarfilm The Raft på Vallekilde Højskole.

Læs mere

12. NOVEMBER – FRIES BEFORE GUYS

Vi får besøg af den populære podcast-duo, som hver uge vender vrangen på sig selv for tusindevis af lyttere. De taler ærligt og altid direkte fra hjertet om alt fra sex til angst, kærestesorger og feminisme.

Læs mere

22. NOVEMBER – ASGER NEUMANN

Ekspert i kærlighed og psykolog Asger Neumann gæster Vallekilde Højskole med et foredrag om kærlighedens væsen.

Læs mere

3. JANUAR – HOLDSTART FORÅR

Forårsholdet starter søndag den 3 . januar 2019. Der er venteliste på Journalistik, men vi har stadig pladser på andre fag.

Læs mere