27. SEPTEMBER – REPAIR CAFÉ

ARRANGEMENTER

FRA YT TIL NYT
Paris har det. London har det. København har det. Og nu har Vallekilde det også. En Repair Café – eller på dansk en reparationscafé.

Tanken er, at det er bedre at fikse end at smide ud, og det er netop det, vi gør på Vallekilde. Med jævne mellemrum arrangerer journalistik-lærer Rasmus Thirup Beck repair caféer i samarbejde med lokale kræfter. Her kan højskolens elever og Vallekildes indbyggere reparere alt fra cykler over stole til boremaskiner og tøj. Konceptet er, at man hjælper hinanden og lærer fra sig.

Repair Café er et af en række klimavenlige tiltag, vi arbejder med på Vallekilde Højskole, hvor vi fortsat arbejder for at skåne både klima og miljø så meget som muligt.

TID: Næste Repair Café er den 27. september kl. 19.30.
Alle er velkomne, deltagelse er gratis, og vi har kaffe på kanden.

Her kan du se en video, fra sidst vi afholdt Repair Café i værkstedet på Vallekilde Højskole.

ARRANGEMENTER

27. SEPTEMBER – REPAIR CAFÉ

Vallekilde Højskole inviterer til Repair Café, hvor du kan lære at reparere dine ødelagte ting. Vi fixer cykler, lapper bukser og meget mere.

Læs mere

8. NOVEMBER – DOXBIO THE RAFT

Kom til visning af den prisvindende dokumentarfilm The Raft på Vallekilde Højskole.

Læs mere

12. NOVEMBER – FRIES BEFORE GUYS

Vi får besøg af den populære podcast-duo, som hver uge vender vrangen på sig selv for tusindevis af lyttere. De taler ærligt og altid direkte fra hjertet om alt fra sex til angst, kærestesorger og feminisme.

Læs mere

22. NOVEMBER – ASGER NEUMANN

Ekspert i kærlighed og psykolog Asger Neumann gæster Vallekilde Højskole med et foredrag om kærlighedens væsen.

Læs mere

3. JANUAR – HOLDSTART FORÅR

Forårsholdet starter søndag den 3 . januar 2019. Der er venteliste på Journalistik, men vi har stadig pladser på andre fag.

Læs mere