BILLEDER AF HØJSKOLEN

HØJSKOLEN SET FRA PARKEN
Terrassen foran højskolen bliver flittigt brugt til frokost i sommermånederne.

HØJSKOLENS PARK
Parken bruges til sport, afslapning og spadsereture. For enden af parken står Kyssebænken, som har udsigt over Svinninge Vejle.

FOREDRAGSSALEN
Foredragssalen har siden 1907 huset et hav af morgensamlinger, foredrag og højskolesange. Her er det efterårsholdet 2017 til det obligatoriske fællesbillede inden gallafesten.

MUSIKLOKALET
I kælderen har vi et dejligt musiklokale, hvor valgfaget Partyband jammer hver tirsdag. Klik her og se en video fra musiklokalet.

FODBOLDBANEN
I bunden af vores store have har vi vores egen fodboldbane. Når sneen falder, og banen er frossen, har vi adgang til hallen i Hørve tæt på højskolen.

SPISESALEN
I Spisesalen spiser lærere og elever sammen i hverdagene.

AMBITIØS BUFFET
I hverdagene serverer højskolens ambitiøse køkken en vidunderlig buffet kl. 12.30 og kl. 18.00. I weekenden er der sen morgenmad kl. 9.30.

RADIOSTUDIET
Fra Radiostudiet kan elever og kursister øve sig i rollen som vært og sende live radio ud til højskolen. Vælger du valgfaget “Live radio” eller “Podcast”, lærer du at optage og redigere lyd. Valgfaget Rapskolen kigger måske også ned og indspiller en sang.

ØVELSESHUSET
Øvelseshuset blev opført i 1884 og er Danmarks ældste gymnastiksal. Den er stadig i brug – både til sport og fester.

ØVELSESHUSET
Højskolens gymnastiksal bliver både brugt til festlige lejligheder og sport som hockey, yoga, basket, volley og indendørs fodbold.

VALLEKILDE I VINTERDRAGT
Vallekilde Højskole blev grundlagt af teologen Ernst Trier i 1865. Bygningen til højre, Øvelseshuset, som rummer en gymnastiksal, blev opført i 1884, som det første af sin slags i Danmark.

ET TREMANDS-VÆRELSE
Josefine, Tinne og Emma fra efteråret 2015 på deres værelse, Æstetikeren på Hvid Gang, som er et af de større på Vallekilde.

EN DAG PÅ VALLEKILDE HØJSKOLE
Hvad sker der på en ganske almindelig dag? Her kan du møde Jonathan og Alma og komme med til morgensamling, frokost, undervisning og ud på vores dejlige terasse.