BILLEDER AF HØJSKOLEN

HØJSKOLEN SET FRA PARKEN
Terrassen foran højskolen bliver flittigt brugt til frokost i sommermånederne.

HØJSKOLENS PARK
Parken bruges til sport, afslapning og spadsereture. For enden af parken står Kyssebænken, som har udsigt over Svinninge Vejle.

SPISESALEN
I Spisesalen spiser lærere og elever sammen i hverdagene.

AMBITIØS BUFFET
I hverdagene serverer højskolens ambitiøse køkken en vidunderlig buffet kl. 12.30 og kl. 18.00. I weekenden er der sen morgenmad kl. 9.30.

ØVELSESHUSET
Øvelseshuset blev opført i 1884 og er Danmarks ældste gymnastiksal. Den er stadig i brug – både til sport og fester.

ØVELSESHUSET
Højskolens gymnastiksal bliver både brugt til festlige lejligheder og sport som hockey, yoga, basket, volley og indendørs fodbold.

VALLEKILDE I VINTERDRAGT
Vallekilde Højskole blev grundlagt af teologen Ernst Trier i 1865. Bygningen til højre, Øvelseshuset, som rummer en gymnastiksal, blev opført i 1884, som det første af sin slags i Danmark.

ET TREMANDS-VÆRELSE
Josefine, Tinne og Emma fra efteråret 2015 på deres værelse, Æstetikeren på Hvid Gang, som er et af de større på Vallekilde.

Radiostudiet_746x300

RADIOSTUDIET
Fra Radiostudiet kan elever og kursister øve sig i rollen som vært og sende live radio ud til højskolen.

SPILLESKABET
Der findes nærmest ikke det brætspil, som skolen ikke ejer. I vores store spilleskab gemmer sig mange timers godt samvær.
EN DAG PÅ VALLEKILDE
I foråret 2016 lavede Lasse Skaarup Flodgaard Olesen og Sofie Kampf Larsen denne fine video, som viser en dag på Vallekilde fra en elevs perspektiv.

PANIKDAG BLEV TIL PRAKTIKDAG

Rigtig mange gamle vallekillinger har fået deres drømmepraktik på den såkaldte Panikdag, hvor journalist- og mediestuderende skal finde praktikplads.

Læs mere

EVENT & LEDERSKAB PÅ SKOLEBESØG

Event & Lederskab var tidligere på foråret på studietur i Jordan. Nu tager de rundt på folkeskoler med IBIS-projektet Læseraketten og fortæller om deres oplevelser.

Læs mere

ELEV VINDER PODCASTKONKURRENCE

Alma Kjær Agergaard fra Journalist-linjen har vundet publikumsprisen til dette års P1 Shortdox. Det startede med en opgave i valgfaget Podcast.

Læs mere

SNART VENTELISTE PÅ TILRETTELÆGGER

Vi kan snart melde udsolgt på hovedfaget Tilrettelægger i efteråret 2018, så vent ikke for længe, hvis du gerne vil have en plads.

Læs mere

GÆSTEUNDERVISER FRA NEW YORK

Tom Klinkowstein er professor på The Pratt Institute i New York. Han var forbi Vallekilde Højskole for at kickstarte en workshop.

Læs mere

PRØV EN UGE PÅ HØJSKOLE

Vil du opleve (eller genopleve) stemningen på Vallekilde Højskole? Så tag med på Vallekilde-ugen til sommer, hvor gamle og kommende elever er inviteret på en uges højskoleophold.

Læs mere

HØJSKOLEMAD I SÆRKLASSE

På Vallekilde Højskole er vi stolte af vores køkken. Derfor kan du følge @vallekildemad på Instagram og få smagfulde opdateringer.

Læs mere

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Flere gange om ugen overtager højskolens elever vores Instagram og viser dig skolen – set med elevernes øjne. Følg os på @vallekildehojskole.

Læs mere

VIDEO AF HVERDAGEN

Hvordan ser hverdagen ud på Vallekilde Højskole? Klik her og få et indblik i højskolelivet.

Læs mere

5. MAJ – HØJSKOLERNES DAG

Læs mere her, hvis du overvejer at tage på højskole og gerne vil besøge Vallekilde.

Læs mere

CLEAN OUT LOUD IGEN I ÅR

Igen i år står elever fra Vallekilde bag Clean Out Loud på Roskilde Festival. Projektet sørger for, at dyrskuepladsen efterlades efter festivalen uden spor af det festende folk.

Læs mere

FOREDRAG MED ABDEL AZIZ MAHMOUD

‘Tal ordenligt eller luk røven’. Sådan lød titlen på Abdel Aziz Mahmouds foredrag, som handlede om shitstorms, sociale medier og digital dannelse.

Læs mere

UD I VERDEN MED VALLEKILDE

Forårets elever er netop rejst på studietur. I år rejser vi til Canada, Jordan, USA og Tanzania.

Læs mere

ELEVER LAVER LITTERATUR-FESTIVAL

Igen i år var Vallekilde Højskole værter for litteratur-festivalen Litt Talk. Klik her og se en stemningsvideo fra dagene.

Læs mere

TILRETTELÆGGERE TIL ZULU AWARDS

Til årets Zulu Awards var tilrettelæggerne med bag kulisserne til showet. Mie Tast, som til daglig underviser på tilrettelægger-linjen, har været redaktionschef på showet og viste rundt.

Læs mere