FORÅR I EUROPA OG MELLEMØSTEN

LEDERSKAB

FAG 2013-3001

REJSEPLANER
Til foråret kan du som elev vælge mellem at rejse til Krakow i Polen, hvor du oplever en af Europas smukkeste byer. Eller du kan vælge at tage med til Palæstina og Israel, hvor Bureauet står for et projekt i samarbejde med Ungdommens Røde Kors og Palæstinensisk Røde Halvmåne. Det bliver 14 dage med masser af oplevelser, udfordringer og et direkte møde med de lokale unge, deres dagligdag og levevilkår.

Bureauets 4 fag: Lederskab, Event, Design og Håndværk.

Journalisterne rejser gennem de Baltiske lande Estland, Letland og Litauen i midten af maj. Og en mindre gruppe rejser til Kurdistan og Irak i starten af juni.

Skal du nå at være med? Så kontakt vores kontor idag for mere information om startdatoer, priser og muligheder.

LEDERSKAB

ELEVER VINDER HACKATHON

Hvordan kan man genanvende brugte luftmadrasser? Det gav nogle af Vallekildes elever et godt bud på i weekenden. Nu er de 10.000 kroner rigere.

Læs mere

VANDBAR TIL DISTORTION

Event-eleverne fra Vallekilde Højskole stod igen i år bag Bar’Vand til gadefesten Distortion. Hør, hvordan de har bygget baren op fra bunden.

Læs mere

VOLLEY MED FLYGTNINGE

Vallekildes Event-elever bød sammen med DFUNK sidst i november velkommen til en landsdækkende volleyturnering for unge med flygtningebaggrund.

Læs mere

MELLEMØSTEN TUR/RETUR

Mellemøstekspert Jakob Egholm Feldt fortalte om Palæstinakonfliktens historie og de forskellige ideologiske indpakninger, konflikten har haft gennem tiden.

Læs mere

FORÅR I EUROPA OG MELLEMØSTEN

I løbet af foråret tager højskolens elever til Palæstina, Israel, Kurdistan, Irak, Polen, Estland, Letland og Litauen.

Læs mere

BUREAUET I KAMP FOR LITTERATUREN

Vallekildes kreative bureau indsamlede, i forbindelse med Litteratur- og Læsefestivalen, over tre dage drømme på fem udvalgte lokations i Odsherred.

Læs mere

HØJSKOLENS ELEVER VAR I UGANDA

I efteråret 2013 rejser Vallekilde Højskoles TAKE THE LEAD hold til Uganda for at gennemføre deres store afslutningsprojekt i samarbejde med Ungdommens Røde Kors. Skal du med?

Læs mere

VALLEKILDEGLÆDE I JORDAN

TAKE THE LEADs sommerlejr i Jordan blev en stor succes for både deltagere og Vallekillinger.

Læs mere