BUREAUET

BUREAUET

ET PROJEKTKOLLEKTIV FOR EN BEDRE VERDEN

BUREAUET er et kreativt arbejdsfællesskab, der udgøres af fagene Lederskab, Event, Design og Håndværk. BUREAUET løser forskellige projektopgaver, hvor de fire fagligheder bringes i spil på forskellig vis. Det vil sige, at der på alle projekterne er opgaver relateret til henholdsvis lederskab, event, design og håndværk. Eleverne på BUREAUET arbejder sammen fra dag et og gennemfører projekterne i fællesskab. Nogle gange er undervisningen fælles, som fx. ved ideudvikling, projektstyring og pitch og præsentation, da disse emner er relevante for alle, mens den andre gange er opdelt afhængig af fag og projekt. Eleverne har mulighed for at holde sig til deres valgte hovedfagslinje hele vejen igennem forløbet eller afprøve forskellige fagligheder undervejs.

INDHOLD
INDHOLD_2
DE 4 FAG

BUREAUET udgøres af følgende 4 fag:

LEDERSKAB
Læs om Lederskab her.

EVENT
Læs om Event her.

DESIGN
Læs om Design her.

HÅNDVÆRK
Læs om Håndværk her.

UNDERVISERNE

EVENT
THOMAS BURØ
thomasb@vallekilde.dk
Thomas er født i 1977 i det mørke, mørke Sjælland. Siden han samlede en smadret guitar op i 9. klasse, har han spillet musik. Det har bragt ham rundt på mange mere eller mindre tvivlsomme spillesteder i verden. I 1998 samlede han sin første filosofibog op, og i 2007 mente RUC endelig, på papiret, at han var filosof. Han prøver altid at få ting til at ske og den første event, han arrangerede, var en punkrock koncert i sin mors indkørsel. Det var ikke populært i Regstrup. Siden da har han arrangeret turneer, festivaler, koncerter, teaterstykker, workshops, seminarer og børnefødselsdage. Han tegner pænt godt, er rimelig god til at lave æblekage og elsker science Fiction film.

DESIGN
MATHIAS STILLING AMBUS
mathias@vallekilde.dk
Uddannet fra Kunstakademiets Designskole i 2010 med en master i visuel kommunikation. Mathias er meget optaget af, at design skal være mere end pænt og hans projekt, PENGUIN ARMY – en kampagne mod global opvarmning, der opnåede anerkendelse med en finaleplads i verdens største designpris, INDEX:AWARD, i 2009 – er et godt eksempel på dette.

Mia-billede

LEDERSKAB
MIA BEYER
mia@vallekilde.dk
Cand. mag. i International Udvikling- og Afrikastudier. Mia har boet i det meste af verden. Hun har udviklet, faciliteret og ledet adskillige projekter både nationalt og internationalt indenfor bl.a. ungdomsaktivisme, medier og social forandring. I to år var hun kampagneleder på Operation Dagsværk. Mia har desuden sin egen virksomhed miabeyer.com, hvor hun skræddersyer undervisningsforløb og workshops til virksomheder, uddannelsesinstitutioner og internationale organisationer. Siden 2011 har hun trænet et bloggernetværk i Irak.

HÅNDVÆRK
KEVIN GEAREY
Kevin har igennem flere år været projektleder i Bureau Detours, der skaber sociale miljøer i det offentlige rum. Er autodidakt håndværker og har opereret i grænselandet mellem kunst, design og arkitektur. Han har udstillet i ind- og udland, lavet byfornyelsesprojekter for kommuner og afholdt byggeworkshops m.m. Kevin arbejder på et længerevarende projekt – en containerby i Københavns nordvestkvarter.
BESØG OS
Hvis du overvejer at tage på højskole, vil vi gerne invitere dig på besøg i Vallekilde, så du kan se om det er noget for dig. Vi betaler din transport og giver en god frokost. Klik her for at arrangere et besøg.
TILMELDING

DIT NAVN

DIN E-MAIL

DIT TELEFONNUMMER

ØNSKET STARTDATO

ØNSKET SLUTDATO

ØNSKET HOVEDFAG

EVENTUELLE SPØRGSMÅL

ROBOTFILTER

VIDEO: EN DAG PÅ VALLEKILDE

Hvordan er livet på en højskole? Se denne video, og hør hvad Jonathan og Alma laver på en typisk dag.

Læs mere

REJS UD I VERDEN MED VALLEKILDE

Alle vores hovedfag tager på studieture til spændende destinationer. Læs mere om efterårets rejser her.

Læs mere

SE VORES VALGFAG

Bag din egen pizza, lær at spille tennis eller dyk ned i podcastens univers. Læs om alle vores valgfag.

Læs mere

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Flere gange om ugen overtager højskolens elever vores Instagram og viser dig skolen – set med elevernes øjne. Følg os på @vallekildehojskole.

Læs mere

HØJSKOLEMAD I SÆRKLASSE

På Vallekilde Højskole er vi stolte af vores køkken. Derfor kan du følge @vallekildemad på Instagram og få smagfulde opdateringer.

Læs mere

SNART UDSOLGT PÅ DESIGN & MAKER

Der er snart ikke flere ledige pladser på efterårets Design & Maker. Meld dig til nu for at få en plads.

Læs mere

PRØV EN UGE PÅ HØJSKOLE

Vil du opleve (eller genopleve) stemningen på Vallekilde Højskole? Så tag med på Vallekilde-ugen til sommer, hvor gamle og kommende elever er inviteret på en uges højskoleophold.

Læs mere

VIDEO AF HVERDAGEN

Hvordan ser hverdagen ud på Vallekilde Højskole? Klik her og få et indblik i højskolelivet.

Læs mere

CLEAN OUT LOUD 2018

Vallekilde Højskoles elever har med Clean Out Loud 2018 skabt et voldsomt imponerende resultat på årets Roskilde Festival.

Læs mere

PODCAST OPTAGET PÅ VALLEKILDE

Kvinderne bag den succesrige podcast om Harry Potter – Harry Pottcast – optog et afsnit live i Foredragssalen.

Læs mere

REPAIR CAFÉ PÅ VALLEKILDE

Vallekilde Højskole inviterer endnu engang til Repair Café, hvor du kan lære at reparere dine ødelagte ting. Vi fixer cykler, lapper bukser og meget mere.

Læs mere

30. JUNI – 7. JULI – CLEAN OUT LOUD

Igen i år står elever fra Vallekilde bag Clean Out Loud på Roskilde Festival. Projektet sørger for, at dyrskuepladsen efterlades efter festivalen uden spor af det festende folk.

Læs mere

5. AUGUST – HOLDSTART EFTERÅR

Efterårsholdet starter søndag den 5. august.

Læs mere

PANIKDAG BLEV TIL PRAKTIKDAG

Rigtig mange gamle vallekillinger har fået deres drømmepraktik på den såkaldte Panikdag, hvor journalist- og mediestuderende skal finde praktikplads.

Læs mere

5. SEPTEMBER – LEA KORSGAARD

Lea Korsgaard, chefredaktør på Zetland, holder foredrag om tidens opmærksomhedskrise. Gratis adgang.

Læs mere

EVENT & LEDERSKAB PÅ SKOLEBESØG

Event & Lederskab var tidligere på foråret på studietur i Jordan. Nu tager de rundt på folkeskoler med IBIS-projektet Læseraketten og fortæller om deres oplevelser.

Læs mere

ELEV VINDER PODCASTKONKURRENCE

Alma Kjær Agergaard fra Journalist-linjen har vundet publikumsprisen til dette års P1 Shortdox. Det startede med en opgave i valgfaget Podcast.

Læs mere