CLEAN OUT LOUD IGEN I ÅR

EVENT & LEDERSKAB

COL_skraldedans_746x300

REN ROSKILDE
Igen i år kan man vælge at bo i Clean Out Loud på Roskilde Festival. Bag projektet står elever fra Vallekildes Event & Lederskabs-hold som har til opgave at motivere festivalgængerne til at rydde op efter sig selv.

Og det går ikke stille for sig: skraldeparader, skraldekonkurrencer, skraldedans, musik og fest er ingredienserne, når Clean Out Loud-crewet sammen med festivaldeltagerne er med til at sørge for, at den hårdt prøvede dyrskueplads ved Roskilde efterlades lige så ren, som den var, før det festende folk rykkede ind. Klik her og følg Clean Out Loud på Facebook.

FEST MED STIL
Her kan du se en video om Clean Out Loud fra 2016, lavet af Lasse Skaarup Flodgaard Olesen, der gik på Tilrettelægger-holdet i foråret 2016.
EVENT & LEDERSKAB

EVENT & LEDERSKAB PÅ SKOLEBESØG

Event & Lederskab var tidligere på foråret på studietur i Jordan. Nu tager de rundt på folkeskoler med IBIS-projektet Læseraketten og fortæller om deres oplevelser.

Læs mere

CLEAN OUT LOUD IGEN I ÅR

Igen i år står elever fra Vallekilde bag Clean Out Loud på Roskilde Festival. Projektet sørger for, at dyrskuepladsen efterlades efter festivalen uden spor af det festende folk.

Læs mere

CPH MAKER VAR EN SUCCES

Eleverne på Design&Maker og Event&Lederskab var i weekenden i København for at hjælpe med forberedelserne til festivalen Copenhagen Maker.

Læs mere