CPH MAKER VAR EN SUCCES

EVENT, EVENT & LEDERSKAB

EVENT OG DESIGN TIL MAKER-FESTIVAL
Eleverne på Design&Maker og Event&Lederskab har den seneste uge været med til arrangere festivalen Copenhagen Maker. Her har de stået for planlægning, logistik og ikke mindst design af fede genbrugsmøbler.

En af dem var Emil Søgaard, som til daglig går på Event & Lederskab.

“Under afvikling blev vores møbler brugt flittigt, og vores kreative installation var meget populær blandt børnene,” siger han.

Men selvom eleverne havde forberedt sig godt, er det ikke alt man kan planlægge sig ud af.

Det regnede nemlig stort set alle dage under afviklingen af festivalen, så de var nødt til at omrokere nogle af møblerne og de kreative installationer, så flere af dem blev placeret indendørs.

“En af de ting vi i hvert fald har lært er, at alt i forbindelse med en begivenhed sjældent går helt efter planen,” siger han.

EVENT, EVENT & LEDERSKAB

CPH MAKER VAR EN SUCCES

Eleverne på Design&Maker og Event&Lederskab var i weekenden i København for at hjælpe til med forberedelserne af festivalen Copenhagen Maker.

Læs mere

ELEVER VINDER HACKATHON

Hvordan kan man genanvende brugte luftmadrasser? Det gav nogle af Vallekildes elever et godt bud på i weekenden. Nu er de 10.000 kroner rigere.

Læs mere

VANDBAR TIL DISTORTION

Event-eleverne fra Vallekilde Højskole stod igen i år bag Bar’Vand til gadefesten Distortion. Hør, hvordan de har bygget baren op fra bunden.

Læs mere

CLEAN OUT LOUD IGEN I ÅR

Igen i år står elever fra Vallekilde bag Clean Out Loud på Roskilde Festival. Projektet sørger for, at festivalpladsen efterlades efter festivalen uden spor af det festende folk.

Læs mere

EN WEEKEND MED LITTERÆR OVERFLOD

Der var både rutinerede forfattere og nye stjernefrø på programmet, da vi første weekend af februar igen slog dørene op til Vallekildes egen litteraturfestival, Litt Talk.

Læs mere

VOLLEY MED FLYGTNINGE

Vallekildes Event-elever bød sammen med DFUNK sidst i november velkommen til en landsdækkende volleyturnering for unge med flygtningebaggrund.

Læs mere

NY SCENE TIL LITT TALK

Elever fornyer Vallekildes litteraturfestival, Litt Talk, med en helt ny scene.

Læs mere

FORTSÆTTER EFTER TUDEDAG

Vallekilde kan for nogen være svær at slippe. En del af højskolens elever fortsætter med at være involveret i projekter efter deres ophold slutter.

Læs mere

PRE-Be-UN KONCERT

29. marts fik vi besøg af PRE-Be-UN, der med sine hypotiserende toner gav koncert på Vallekilde.

Læs mere