EFTERÅR 2020

HALVT ÅR PÅ HØJSKOLE

Efterårsholdet 2020 starter søndag 2. august og slutter lørdag 19. december.
Et efterår på Vallekilde Højskole koster 39.400 – dette dækker 20 ugers ophold, studieturens grundpris, al kost og logi samt materialer. Medregnet er ikke det eventuelle tillæg til studieturen.

Klik her for at læse mere om priserne.

KIG FORBI
Hvis du overvejer at tage på højskole, vil vi gerne invitere dig på besøg i Vallekilde, så du kan se om det er noget for dig. Vi betaler din transport og giver en god frokost. Klik her for at arrangere et besøg.
FAG
Som elev skal du vælge et hovedfag og flere forskellige valgfag. Men det kan kombineres på kryds og tværs, så dit højskoleophold indeholder lige præcis de fag, projekter og oplevelser, du har lyst til. Nedenfor kan du læse om hovedfagene – valgfagene finder du her.

PODCAST – VENTELISTE
Podcast lærer du at fortælle historier med lyd. Du bliver skarp på interviewteknik, klipning, lydeffekter og alt, hvad har det med lydformidling at gøre. Kom med i studiet og send live radio eller tag på reportage med diktafonen. Faget arbejder tæt sammen med Tilrettelægger.

EFTERÅR_2014_SPILUDVIKLING

SPILUDVIKLING – VENTELISTE
Kom rundt om alt lige fra spilteori, brætspil og psykologi til programmering og projektstyring på Spiludvikling. Mød en masse spændende folk fra den danske og internationale spilbranche og find ud af, om du skal have en professionel fremtid inden for spil.

EFTERÅR_2014_JOURNALISTIK

JOURNALISTIK – VENTELISTE
Du kommer til at arbejde med interviewteknik og formidling til avis, radio, TV og nettet. Og du vil møde kendte og erfarne journalister, der giver tips og tricks og udfordrer din journalistiske forståelse. Meld dig til Journalistik, hvis du vil opleve verden og fortælle andre om den.

EFTERÅR_2014_TILRETTELAEGGER

TILRETTELÆGGER – VENTELISTE
Tilrettelæggerholdet er for dig, der gerne vil arbejde professionelt med TV, lyd og billeder. Vores undervisere hjælper dig igennem små og store produktioner sammen med erfarne instruktører, journalister og tilrettelæggere, der kommer og fortæller om deres arbejde og giver gode tips til dine projekter.

EFTERÅR_2014_FORFATTER

FORFATTER – VENTELISTE
Du prøver dig selv og dine tekster af overfor en bred vifte af forfattere. Og til sidst ved du, hvor du vil hen med dine skriverier. Forfatterholdet er både for dig, der vil skrive professionelt og dig, der bare vil have det sjovt med tekster og historier.

EFTERÅR_2014_EVENT

EVENT & LEDERSKAB – VENTELISTE
Event & Lederskab får vi ting til at ske. Vi arbejder med festivaler, koncerter, workshops, happenings og fester, og i løbet af et ophold bliver du introduceret til de grundlæggende færdigheder ved eventproduktion. Du lærer at arbejde med idé- og konceptudvikling, budget og projektstyring, markedsføring og iscenesættelse, rumlig indretning og oplevelsesdesign, publikumshåndtering og kunstnerpleje samt dokumentation og evaluering. Du vil få færdighederne til at kunne lede kreative processer og projekter, og du lærer at frembringe de ressourcer, rammer, retninger og inspirationer, der skal til, for at andre kan gøre det, de gør bedst. Vi lover dig to ting: der kommer drøn på, og det bliver sjovt.

EFTERÅR_2014_DESIGN

DESIGN & MAKER – VENTELISTE
Design & Maker er for dig, der vil blive helt skarp på visuelt design, som typografi, grafik og billeder, men også for dig der vil arbejde intenst med rumligt design. Vi er optaget af maker-bevægelsen, hvorfor vi har faciliteter som læserskærer, 3D-printer og skæreplotter. Du lærer at arbejde med designprogrammer som InDesign, Photoshop og Illustrator og bliver samtidig klogere på uddannelsesmulighederne inden for designfeltet. I løbet af opholdet får du desuden produceret en masse relevant materiale, du kan tage med videre i din portfolio.
VALGFAG
Ud over dit hovedfag har du en række valgfag. Du kan enten vælge fag, der ligger tæt op ad dit hovedfag, eller du kan blande dit eget skema med fag fra de andre holds undervisere. På den måde kan du gå på Forfatterholdet, mens du tager valgfag i journalistik, musik og eventledelse. Se alle valgfag her. Men vær opmærksom på, at der kommer flere valgfag til løbende.
STUDIETUR
Både forårs- og efterårsholdet tager på studietur. Vi forbereder os grundigt og rejser ud for at blive klogere – både på os selv og verden. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.
BESØG OS


Hvis du overvejer at tage på højskole, vil vi gerne invitere dig på besøg i Vallekilde, så du kan se, om det er noget for dig. Vi betaler din transport og giver en god frokost.
Klik her for at arrangere dit besøg.
TILMELDING OG KONTAKT
Du kan tilmelde dig efterårsholdet eller få tilsendt mere information ved at udfylde denne formular.

DIT NAVN

DIN E-MAIL

DIT TELEFONNUMMER

ØNSKET STARTDATO

ØNSKET SLUTDATO

ØNSKET HOVEDFAG

EVENTUELLE SPØRGSMÅL ELLER KOMMENTARER

BRUG FOR ET BREAK?

Studerer du på en videregående uddannelse? Og har du brug for et break? Tag et pitstop på Vallekilde til efteråret.

Læs mere