REJSER EFTERÅR

VALLEKILDE TUR/RETUR

Et ophold på Vallekilde Højskole er meget mere end undervisningen på skolen, morgensamlinger med søvn i øjnene, den gode mad i spisesalen, stærke venskaber og festlige aftner. Vi undersøger verden omkring os – men vi rejser også ud i den. Som elev på de lange kurser kommer du med på en studietur til udlandet.

Vi lægger stor vægt på, at alle Vallekilde-rejser bygges op omkring et læringsforløb, der rummer intensive forberedelser, fagligt indhold under rejsen og grundig efterbehandling. Vi vægter desuden at skabe tæt kontakt til det samfund, vi besøger.
Rejserne er knyttet til dit hovedfag, så du via den daglige undervisning får et godt grundlag for at få det optimale ud af rejsen.

CORONA OG REJSER
I efteråret 2020 har det længe været planen, at hele højskolen skal rejse til USA, som jo står foran et skelsættende præsidentvalg.
Den seneste udvikling, hvor den globale corona-pandemi har vendt op og ned på mange ting, kan måske få indflydelse på vores rejseplaner. Vi følger situationen tæt og tager altså forbehold for mulige ændringer af vores planlagte studieture. Vi håber på din forståelse.

JOURNALISTIK + TILRETTELÆGGER + PODCAST – RUNDREJSE USA
Efterårets studietur er timet med det amerikanske valg den 3. november. Journalistik, Tilrettelægger og Podcast skal nemlig over til Guds eget land og følge det nervepirrende valg helt tæt på. Turen begynder i magtens centrum, Washington DC, hvor vi skal tale med både politikere, danske korrespondenter og amerikanske stjernejournalister.

Derefter fortsætter turen i lejede minibusser til Charlottesville i svingstaten Virginia, hvor vi skal forsøge at få en bedre forståelse af det splittede USA. Derfra tager vi et sejt træk på I95 for at komme ned til den charmerende kunstoase Savannah i Georgia, hvor vi skal have Syden ind under huden. Og så slutter vi i ’supersvingstaten’ Florida, hvor vi både skal nyde solen og barerne i Miami, se den amerikanske dør-til-dør-valgkamp tæt på og endelig komme så tæt på Trumps valgaften i Mar-a-Lago som muligt.

SPILUDVIKLING – SAN FRANSISCO
San Francisco huser store kendte spiludviklere som Double Fine, Blizzard, Ubisoft og SEGA. Men byen byder også på et væld af mindre uafhængige spilskabere, universiteter og interessante firmaer, der arbejder med f.eks. teknologi, design, apps, hardware og virtual reality.

FORFATTER – NEW YORK

Forfatter-holdet tager i efteråret 2020 til New York, hvor et rigt og unikt kulturliv venter. Vi skal have en seriøs dosis kunst og litteratur. Vi skal mødes med en gruppe amerikanske forfatterelever og lave en workshop sammen, vi skal besøge et forlag og forskellige folk i den litterære verden, bl.a. en dansk digter, der bor i New York. Vi skal nyde byen, se på kunst, til oplæsninger og lære om alle de berømte digtere, der har boet på Lower East Side. Glæd dig til en fabelagtig rejse, der byder på masser af litteratur og kunst.

DESIGN & MAKER – NEW YORK
I efteråret 2020 tager Design & Maker til New York. Her skal vi bo i Bushwick – et industrielt område i Brooklyn, hvor kreative virksomheder, cool restauranter og gallerier har indtaget de gamle fabrikker og lagerhuse. Vi skal opleve Williamsburg, Soho, Chinatown og andre spændende bydele. Derudover skal vi besøge street artists, lokale start-up og designere og selvfølgelig også udstillinger, høre koncerter, spise lækker mad og meget mere.

EVENT &
LEDERSKAB
– SAN FRANSISCO
Til efteråret 2020 rejser Event & Lederskab til San Fransisco. Glæd dig til at møde lokale eventarrangører, kreative unge og en masse andet, når vi besøger en af USA’s nytænkende metropoler.
DATOER OG PRISER
I efteråret 2020 er der afgang i slutningen af oktober, og så er vi afsted i omkring to uger. Grundprisen for studierejsen er 9.900 kroner. Hertil kan komme ekstra tillæg. Læs mere om datoer og priser for hele opholdet.
BESØG OS

Hvis du overvejer at tage på højskole, vil vi gerne invitere dig på besøg i Vallekilde, så du kan se, om det er noget for dig. Vi betaler din transport og giver en god frokost.
Klik her for at arrangere dit besøg.

TILMELDING

DIT NAVN

DIN E-MAIL

DIT TELEFONNUMMER

ØNSKET STARTDATO

ØNSKET SLUTDATO

ØNSKET HOVEDFAG

EVENTUELLE SPØRGSMÅL ELLER KOMMENTARER

BRUG FOR ET BREAK?

Studerer du på en videregående uddannelse? Og har du brug for et break? Tag et pitstop på Vallekilde til efteråret.

Læs mere