REJSER EFTERÅR

VALLEKILDE TUR/RETUR

Et ophold på Vallekilde Højskole er meget mere end undervisningen på skolen, morgensamlinger med søvn i øjnene, den gode mad i spisesalen, stærke venskaber og festlige aftner. Vi undersøger verden omkring os – men vi rejser også ud i den. Som elev på de lange kurser kommer du med på en studietur til udlandet.

Vi lægger stor vægt på, at alle Vallekilde-rejser bygges op omkring et læringsforløb, der rummer intensive forberedelser, fagligt indhold under rejsen og grundig efterbehandling. Vi vægter desuden at skabe tæt kontakt til det samfund, vi besøger.
Rejserne er knyttet til dit hovedfag, så du via den daglige undervisning får et godt grundlag for at få det optimale ud af rejsen.

Det skal siges, at vi tager forbehold for ændringer.

JOURNALISTIKJORDAN

Journalistik tager i efteråret 2019 til Jordan. I flere år har Vallekilde haft et samarbejde med Dignity – Dansk Institut mod Tortur omkring studieture i Mellemøsten, og i Jordan kommer du blandt andet til at møde en række af Dignitys samarbejdspartnere, der også arbejder med torturofre.

Vi skal desuden besøge nyhedsmedier og andre organisationer i det mellemøstlige kongedømme.

Glæd dig til at besøge et spændende og gæstfrit land med fantastisk mad, skønne landskaber, Det Døde Hav, en meget venlig befolkning og meget andet at byde på.

Grundprisen for rejsen er 9.900 kroner. Dertil kan komme et ekstra tillæg.

SPILUDVIKLING – USA, SAN FRANSISCO

En stor del af opholdet på Vallekilde Højskole er at komme ud og se sig om i verden. I efteråret 2019 drager Spiludvikling til San Francisco, hvor vi skal opleve storbyens pulserende spilindustri.

San Francisco huser store kendte spiludviklere som Double Fine, Blizzard, Ubisoft og SEGA. Men byen byder også på et væld af mindre uafhængige spilskabere, universiteter og interessante firmaer, der arbejder med f.eks. teknologi, design, apps, hardware og virtual reality.

Grundprisen for rejsen er 9.900 kroner. Dertil kan komme et ekstra tillæg.

FORFATTER – USA, NEW YORK

Forfatter-holdet tager i efteråret 2019 til New York, hvor et rigt og unikt kulturliv venter. Vi skal have en seriøs dosis kunst og litteratur. Vi skal mødes med en gruppe amerikanske forfatterelever og lave en workshop sammen, vi skal besøge et forlag og forskellige folk i den litterære verden, bl.a. en dansk digter, der bor i New York. Vi skal nyde byen, se på kunst, til oplæsninger og lære om alle de berømte digtere, der har boet på Lower East Side. Glæd dig til en fabelagtig rejse, der byder på masser af litteratur og kunst.

Grundprisen for rejsen er 9.900 kr. Dertil kan komme et ekstra tillæg.

DESIGN & MAKER – SEOUL, SYDKOREA

En del af opholdet på Vallekilde er at komme ud og se sig om i verden. Design & Maker rejser til Sydkoreas hovedstad, Seoul, hvor vi skal dykke ned i millionbyens eksotiske virvar af asiatisk æstetik og moderne arkitektur, maker spaces og inspirerende designmuseer.
Vi skal smage det eksotiske sydkoreanske køkken og suge til os af ny inspiration.

Grundprisen for rejsen er 9.900 kr. Dertil kan komme et ekstra tillæg.

TILRETTELÆGGER + PODCAST – TANZANIA
I efteråret 2019 drager Podcast og Tilrettelægger-holdet til Tanzania, hvor vi skal lave optagelser med lokale, besøge en masai-landsby, på safari og besøge en radiostation i Dar Es Salaam.
Glæd dig til en unik rejse til et af Afrikas mest imødekommende lande, hvor spændende kultur og et enestående dyreliv venter. Vi har selvfølgelig masser af udstyr med, så vi kan filme og optage undervejs.
Grundprisen for rejsen er 9.900 kr. Dertil kan komme et ekstra tillæg.

EVENT &
LEDERSKAB
– SEOUL, SYDKOREA
Dyk ned i en af verdens største storbyer, og bliv klogere på et af de mest fremadstormende samfund i verden. Event & Lederskab rejser i efteråret 2019 til Seoul i Sydkorea. Seoul huser knap 10 millioner mennesker, hvilket er halvdelen af landets befolkning. Seoul blev grundlagt i 1394 og er kendt for sit skæve mix af gammel kultur og ultramoderne hi-tech.

Grundprisen for rejsen er 9.900 kr. Dertil kan komme et ekstra tillæg.

DATOER OG PRISER
I efteråret 2019 er der afgang i begyndelsen af oktober, og så er vi afsted i lidt under to uger. Grundprisen for studierejsen er 9.900 kroner. Hertil kan komme ekstra tillæg.
BESØG OS


Hvis du overvejer at tage på højskole, vil vi gerne invitere dig på besøg i Vallekilde, så du kan se, om det er noget for dig. Vi betaler din transport og giver en god frokost.
Klik her for at arrangere dit besøg.
TILMELDING

DIT NAVN

DIN E-MAIL

DIT TELEFONNUMMER

ØNSKET STARTDATO

ØNSKET SLUTDATO

ØNSKET HOVEDFAG

EVENTUELLE SPØRGSMÅL ELLER KOMMENTARER

BLAST PRO SERIES TIL EFTERÅRET

Til efteråret skal eleverne fra Spiludvikling og Event & Lederskab arbejde sammen med Counter Strike-turneringen Blast Pro Series.

Læs mere

NYT HOVEDFAG: PODCAST

Fra efteråret 2019 lancerer vi et helt nyt hovedfag: Podcast. Faget er for alle, der har lyst til at fortælle gode historier med lyd.

Læs mere

BRUG FOR ET BREAK?

Studerer du på en videregående uddannelse? Og har du brug for et break? Tag et pitstop på Vallekilde til efteråret.

Læs mere