LÆS MERE OM SPILUDVIKLING

EN FREMTID SOM SPILUDVIKLER

Spiludvikling på Vallekilde Højskole er din mulighed for at snuse til en fremtid som spilskaber. Det primære formål er at give dig indblik i de mange aspekter, der tilsammen udgør et færdigt spil – uanset om det er af pap eller digitalt.

Vi præsenterer dig for de mange værktøjer og kompetencer, der skal til for at udvikle spil, og du får også mulighed for at specialisere dig indenfor det fagområde, der interesserer dig mest.

En central pointe på Spiludvikling er at forstå forskellen mellem spillere og skabere – og at du som elev rykker fra at være forbruger af spil til at blive spiludvikler.

Den proces kræver, at man forstår, hvordan leg fungerer, og derfor starter vi med at lære om legens væsen – en viden som vi efterfølgende anvender til at skabe brætspil, digitale spil og andre former for interaktive design.

Vi tilrettelægger altid det faglige niveau og sværhedsgraden af undervisningen efter elevernes niveau. For eksempel er det ikke et krav, at du i forvejen kender til programmering, spilmekanikker eller grafisk design. Det eneste, vi forventer, er, at du har mod på nye udfordringer og er nysgerrig på, hvordan spil og leg fungerer som kunstform, kommunikationsmiddel og verdensomspændende milliard-industri.

Guitarmand_746x300

EKSEMPEL PÅ ELEVPRODUKTION
Spilgrafik lavet af Nina Claudia Slowik Sas, elev på efterårsholdet 2015.
GRUNDFAG
Grafisk design
Programmering
Unity
Game Maker
Prototyper
Animation
Brætspil
Spilanalyse
Spilteori
Narrativt spildesign
Projektledelse
Pitching
HARDWARE-KRAV
Du får brug for en computer, som kan køre programmerne Unity og Photoshop, når du skal følge undervisningen på Spiludvikling på Vallekilde Højskole – og det er en klar fordel, hvis du allerede har installeret programmerne Unity, Game Maker Lite og Photoshop, når du starter.

EKSEMPEL PÅ ELEVPRODUKTION
Spilgrafik lavet af Jakob Lautrop Nysom, elev på forårsholdet 2016.

GuitarHeroes2

EKSEMPEL PÅ ELEVPRODUKTION
Fra spillet GuitarsHero lavet af Kasper Karstensen og Nina Claudia Slowik Sas, elever på Spiludvikling efteråret 2015.
GÆSTEUNDERVISERE OG MØDE MED SPILBRANCHEN
Astrid Refstrup og Thomas Vigild er de to hovedlærere på Spiludvikling, men i løbet af semestret vil du også møde en række spændende folk fra den danske og den internationale spilbranche. På den måde får du rig lejlighed til at danne netværk med etablerede kræfter i den – i disse år – blomstrende spilbranche. Vi besøger også København for at deltage i branche-begivenheden SpilBar, hvor den danske spilbranche mødes og mingler.

I efteråret 2016 besøger vi desuden Comic Con i Bellacentret.

UGESKEMA
Her kan du se en ugeoversigt der viser hverdagen på Vallekilde Højskole. Oveni kommer selvfølgelig de improviserede arrangementer, foredrag, filmaftner, hyggelige indfald, spontane sportsudfoldelser og ture ud af huset.

Ugeskema_746x200

ENGLISH

Vallekilde Game Academy is your chance to peek into a future of game design and game creation. During the stay you will experiment with game development, social gaming mechanics, level- or sounddesign and persuasive games. You can go for the visual aspect on games, dive into the challenges with interactive storytelling, master the behavioral psychology behind gaming and generally gain an all-round perspective on the game business, which has already overtaken the movie industry in revenue.

You will meet the most influential people in the Danish and European game industry and world class game developers. You will try a vast number of different games including board games, and experience all the latest trends affecting the gaming industry on location at the school.

GRATIS TUR TIL VALLEKILDE
Hvis du overvejer at tage på højskole, vil vi gerne invitere dig på besøg i Vallekilde, så du kan se om det er noget for dig. Vi betaler din transport og giver en god frokost. Klik her for at arrangere et besøg.
TILMELDING

DIT NAVN

DIN E-MAIL

DIT TELEFONNUMMER

ØNSKET STARTDATO

ØNSKET SLUTDATO

ØNSKET HOVEDFAG

EVENTUELLE SPØRGSMÅL

ROBOTFILTER
captcha
Indtast ovenstående bogstaver og tal her

Ikke fundet

Beklager, men der blev ikke fundet noget i arkivet. Måske vil en søgning hjælpe dig til at finde et relevant indlæg.