ELEVER SKREV TIL POLITIKEN.DK

Ikke kategoriseret
JOURNALISTIK
Skrevet af Mads Due, Vallekilde Højskoles journalistlinje

Journalisteleverne på efterårsholdet 2013 debuterede på Politiken.dk i forbindelse med kommunal- og regionsvalget. I ugerne op til valget den 19. november 2013 havde Vallekilde Højskoles journalistlinje arbejdet på historier i samarbejde med Politiken.

Anders Børsmose fra Politiken.dks kommunal- og regionsvalgsredaktion og lærer på Vallekilde Højskole Michael Strangholt, som var redaktører på projektet, var begge glade for samarbejdet, hvor eleverne (og den stolte lærer) efter et par ugers hårdt journalistisk slid og snilde, høstede frugten i form af publiceringer i Politikens netavis.

»Det giver bedst mening for journalistkillingerne at skrive om virkeligheden og til en større læserskare end bare til mig og de andre elever, derfor var samarbejdet med Politiken en rigtig god måde for højskoleeleverne at snuse til faget på,« sagde Michael Strangholt om projektet.

Den første artikel, om Danske Regioners unge-valgkampagne, kan ses og læses på politiken.dk

Ikke kategoriseret

ELEVER SKREV TIL POLITIKEN.DK

Journalistholdet skrev artikler om kommunal- og regionsvalget på politiken.dk i ugerne frem til valgdagen 19. november 2013.

Læs mere

VERDENSMAND I VALLEKILDE

Han grundlagde Monte Carlo og vandt titlen som Årets Radiovært sidste år. På Vallekilde fortalte han journalisteleverne om tankerne bag. Interview af Cille Holm Højvang.

Læs mere

AFSNIT I 2012

Vallekildes kreative bureau producerede i forbindelse med innovationsfestivalen, AFSNIT I, en wastefood pop-up restaurant, der bespiste 150 gæster i løbet af en weekend.

Læs mere