ELEVPRODUKTIONER

KULTURPRODUKTIONER I VIRKELIGHEDEN
Her kan du se og læse mere om produktioner i stor og mindre skala, som elever fra Vallekilde har stået for de seneste år + du kan tage et kig ind i Vallekildes makerspace, hvor vi har 3D-printer, laserskærer og andre maskiner til design- og kulturproduktioner.

CLEAN OUT LOUD PÅ ROSKILDE
Et projekt, der går igen for Vallekildes elever, er Clean Out Loud på Roskilde Festival. Alle der bor i Clean Out Loud-området skal sørge for at holde campingområdet rent med skraldeparader, skraldekonkurrencer, skraldedans og meget mere. Filmen her er lavet af tidligere elev på Tilrettelægger Lasse Skaarup Flodgaard Olesen.

CLEAN OUT LOUD PÅ ROSKILDE
Clean Out Loud går ud på at motivere festivaldeltagerne til at rydde op efter sig selv – med skraldedans, skraldeparader, skraldekonkurrencer – og masser af fest.

VALLEKILDES EGEN CONTAINER
Vallekilde Højskole har en container, som bliver brugt, når eleverne rykker ud fx til Distortion, Roskilde Festival, Afsnit I og andre produktioner ude af huset.

VALLEKILDE PÅ DISTORTION
Et af de tilbagevendende projekter, Vallekilde arbejder med, er Distortion. I foråret 2015 stod eleverne for en vandbar på Refshaleøen.

AFSNIT I
Et projekt, der går igen i Vallekildes portfolio, er innovationsfestivalen Afsnit I. I efteråret 2015 stod elever fra Design, Lederskab, Maker og Event for indretningen af festivalen, som blandt andet involverede 250 europaller.

MAKERSPACE
I højskolens makerspace har vi blandt andet maskiner som folieskærer, 3D-printer og laserskærer, mørkekammer og udstyr til silketryk. Makerspace bliver brugt flittigt, når eleverne skal fremstille plakater, flyers, T-shirts, lave scenografi osv.

MAKERSPACE
I makerspace kan man blandt andet lave klistermærker på folieskæreren.

 

NEXT CITY – STÅHEJ 2014

Elever stod for design og produktion i forbindelse med innovations camp’en NEXT CITY og den efterfølgende musikfestival STÅHEJ. 150 Gymnasieelever deltog i camp’en og festivalen bød på 15 koncerter over 2 dage, da Kedelhallen på Frederiksberg dannede rammen om efteråret 2014s helt store Vallekilde-produktion.

OPGAVER
Konceptudvikling, location spotting, markedsføring, café, logistik, planlægning og produktion, rumligt design og scenografi m.m.

CLEAN OUT LOUD 2014

CLEAN OUT LOUD er Vallekildes store projekt på Roskilde Festival. Målet er klart. De festivalgæster, der deltager i projektet, skal efterlade festivalen i samme stand, som da de kom. Vallekilde husede 4000 festivalgæster i område E og sikrede den reneste plads, vi har set siden projektets start i 2011.

OPGAVER
Konceptudvikling, location spotting, markedsføring, workshops, logistik, planlægning og produktion m.m.

POP-UP PALESTINE +
W00T – CPH PLAY FESTIVAL 2014

Egentlig er festivalen en festival for spil og leg, der holder til i København, men en mulighed åbnede sig og en pop-up w00t festival i Palæstina blev tilføjet til programmet.
Vallekildes elever stod for produktionen af begge festivaler.

OPGAVER
Location spotting, logistik, café, planlægning og produktion, afvikling af spil og koncerter m.m.

KISSAWAY TRAIL

En af de mange koncerter Vallekilde-elever producerede i 2014 var KISSAWAY TRAIL. Som ekstra opgave fik eleverne til opgave at producere musikvideoen til nummeret “Beauty Still Rebels” under kyndig vejledning af Jesper Duelund og Maiken Vibe Bauer.

OPGAVER
Konceptudvikling, markedsføring, publikum og kunstnerhåndtering, billetsalg, sceneteknik, scenografi, produktion.

BESØG OS
Hvis du overvejer at tage på højskole, vil vi gerne invitere dig på besøg i Vallekilde, så du kan se om det er noget for dig. Vi betaler din transport og giver en god frokost. Klik her for at arrangere dit besøg.
TILMELDING

DIT NAVN

DIN E-MAIL

DIT TELEFONNUMMER

ØNSKET HOVEDFAG OG DATO

EVENTUELLE SPØRGSMÅL

ROBOTFILTER

FÅ PLADSER PÅ JOURNALISTIK

Forårets journalisthold er næsten fyldt op. Vil du have en af de sidste pladser, bør du hurtigst muligt melde dig til.

Læs mere

SE HØJSKOLEN

På Vallekilde Højskole kommer du til at bo i smukke omgivelser. Klik her og se billeder af haven, værelserne, foredragssalen og meget mere.

Læs mere

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Flere gange om ugen overtager højskolens elever vores Instagram og viser dig skolen – set med elevernes øjne. Følg os på @vallekildehojskole.

Læs mere

VIDEO: EN DAG PÅ VALLEKILDE

Hvordan er livet på en højskole? Se denne video, og hør hvad Jonathan og Alma laver på en typisk dag.

Læs mere

REJS UD I VERDEN MED VALLEKILDE

Alle vores hovedfag tager på studieture til spændende destinationer. Læs mere om forårets rejser her.

Læs mere

SE VORES VALGFAG

Bag din egen pizza, lær at spille tennis eller dyk ned i podcastens univers. Læs om alle vores valgfag.

Læs mere

HØJSKOLEMAD I SÆRKLASSE

På Vallekilde Højskole er vi stolte af vores køkken. Derfor kan du følge @vallekildemad på Instagram og få smagfulde opdateringer.

Læs mere

5. SEPTEMBER – LEA KORSGAARD

Lea Korsgaard, chefredaktør på Zetland, holder foredrag om tidens opmærksomhedskrise. Gratis adgang.

Læs mere

3. JANUAR – HOLDSTART FORÅR

Forårsholdet starter søndag den 3 . august.

Læs mere

VIDEO AF HVERDAGEN

Hvordan ser hverdagen ud på Vallekilde Højskole? Klik her og få et indblik i højskolelivet.

Læs mere

PETRA NAGEL PÅ BESØG

DR 3-værten gæstede Vallekilde Højskole den 14. august, hvor hun fortalte om sine populære tv-programmer.

Læs mere

22. AUGUST – KLIMAFOREDRAG

Kom med til klimaforedrag med fokus på både klimakrisens omfang og vejen ud af den med Vallekildes journalistik-lærer Rasmus Thirup Beck.

Læs mere

HVAD ER CLEAN OUT LOUD?

Vallekilde Højskoles elever har med Clean Out Loud 2018 skabt et voldsomt imponerende resultat på årets Roskilde Festival.

Læs mere

PODCAST OPTAGET PÅ VALLEKILDE

Kvinderne bag den succesrige podcast om Harry Potter – Harry Pottcast – optog et afsnit live i Foredragssalen.

Læs mere

REPAIR CAFÉ PÅ VALLEKILDE

Vallekilde Højskole inviterer med jævne mellemrum til Repair Café, hvor du kan lære at reparere dine ødelagte ting. Vi fixer cykler, lapper bukser og meget mere.

Læs mere

PANIKDAG BLEV TIL PRAKTIKDAG

Rigtig mange gamle vallekillinger har fået deres drømmepraktik på den såkaldte Panikdag, hvor journalist- og mediestuderende skal finde praktikplads.

Læs mere

EVENT & LEDERSKAB PÅ SKOLEBESØG

Event & Lederskab var tidligere på foråret på studietur i Jordan. Nu tager de rundt på folkeskoler med IBIS-projektet Læseraketten og fortæller om deres oplevelser.

Læs mere