REJSER

VALLEKILDE TUR/RETUR

Et ophold på Vallekilde Højskole er meget mere end undervisningen på skolen, morgensamlinger med søvn i øjnene, den gode mad i spisesalen, stærke venskaber og festlige aftner. Vi undersøger verden omkring os – men vi rejser også ud i den. Som elev på de lange kurser kommer du på mindst en studietur til udlandet.

Vi lægger stor vægt på, at alle Vallekilde-rejser bygges op omkring et læringsforløb, der rummer intensive forberedelser, fagligt indhold under rejsen og grundig efterbehandling. Vi vægter desuden at skabe tæt kontakt til det samfund, vi besøger.
Rejserne er knyttet til dit hovedfag, så du via den daglige undervisning får et godt grundlag for at få det optimale ud af rejsen.

Det skal siges, at vi tager forbehold for ændringer.

SPILUDVIKLING – MONTREAL

I foråret 2018 drager Spiludvikling til Montreal i Canada, hvor vi skal opleve landets spilkultur set igennem spilvirksomheder, teknologi-museer, arkadehaller, brætspilscaféer og escape rooms. Vi kommer til at besøge små som store spiludviklere, der arbejder med alt fra mobilspil til VR til konsolspil, brætspil og online-spil, så vi får et indtryk af den sprudlende branche for spiludvikling.

Canada med byerne Toronto og særligt Montreal er gennem de seneste par år blevet et internationalt epicenter for spiludvikling og omsætter i dag for over to milliarder dollar med over 20.000 ansatte og over 500 aktive spiludviklings-firmaer. Kæmpespil-serier som Assassin’s Creed, Hitman, Mass Effect, Splinter Cell og Prince of Persia bliver alle udviklet i Canada, og landet er i dag verdens tredjestørste spilindustri kun overgået af USA og Kina. Prisen for rejsen er 9900 kr.

FORFATTER – NEW YORK
Forfatter-holdet tager i foråret 2018 til New York, hvor et rigt og unikt kulturliv venter. Vi skal have en seriøs dosis kunst og litteratur. Vi skal mødes med en gruppe amerikanske forfatterelever og lave en workshop sammen, vi skal besøge et forlag og forskellige folk i den litterære verden, bl.a. en dansk digter, der bor i New York. Vi skal nyde byen, se på kunst, til oplæsninger og lære om alle de berømte digtere, der har boet på Lower East Side. Glæd dig til en fabelagtig rejse, der byder på masser af litteratur og kunst. Prisen for rejsen er 9900 kroner.

JOURNALISTIK – JORDAN
Klemt inde mellem uroplagede lande som israel, Palæstina, Libanon, Irak og Syrien ligger fredelige Jordan. Landet er et perfekt udgangspunkt for at forstå nogle af Mellemøstens mange komplekse problemstillinger, også rummer det samtidig en fantastisk vifte af store oplevelser – som ørkenbyen Petra, rumlandskabet Wadi Rum og Det Døde Hav.
Vi skal se og opleve landet i selskab med DIGNITY, Dansk institut mod tortur, der har landekontor i Amman og et fantastisk netværk.Vi skal møde korrespondenter, besøge progressive medier, tale med idealistiske NGO’er og så skal vi ikke mindst producere en masse fed journalistik. Prisen for rejsen er cirka 9900 kroner.

DESIGN & MAKER – NEW YORK
I foråret 2018 tager Design & Maker til New York. Her skal vi bo i Bushwick – et industrielt område i Brooklyn, hvor kreative virksomheder, cool restauranter og gallerier har indtaget de gamle fabrikker og lagerhuse. Vi skal opleve Williamsburg, Soho, Chinatown og andre spændende bydele. Derudover skal vi besøge street artists, lokale start-up og designere og selvfølgelig også udstillinger, høre koncerter, spise lækker mad og meget mere. Prisen for rejsen er cirka 9900 kr.

TILRETTELÆGGER – TANZANIA
I foråret 2018 tager Design & Maker til New York. Her skal vi bo i Bushwick – et industrielt område i Brooklyn, hvor kreative virksomheder, cool restauranter og gallerier har indtaget de gamle fabrikker og lagerhuse. Vi skal opleve Williamsburg, Soho, Chinatown og andre spændende bydele. Derudover skal vi besøge street artists, lokale start-up og designere og selvfølgelig også udstillinger, høre koncerter, spise lækker mad og meget mere. Prisen for rejsen er 9900 kr.

Event & Lederskab rejser til Jordan, hvor vi skal rejse rundt i hele landet med IBIS og være med på projektet Hele verden i skole.
Vi skal primært bo i hovedstaden Amman, men også opleve kulturelle sider af det spændende land. Blandt andet skal vi besøge oldtidsbyen Petra. Prisen for rejsen er 9900 kr.
PRISER
Ved tilmelding betales en grundpris på 9900 kr. for rejsen. Efter endeligt fag- og rejsevalg medregnes et tillæg afhængigt af destination.
GRATIS TUR TIL VALLEKILDE
Hvis du overvejer at tage på højskole, vil vi gerne invitere dig på besøg i Vallekilde, så du kan se om det er noget for dig. Vi betaler din transport og giver en god frokost. Klik her for at arrangere et besøg.
TILMELDING

DIT NAVN

DIN E-MAIL

DIT TELEFONNUMMER

ØNSKET HOVEDFAG OG DATO

EVENTUELLE SPØRGSMÅL

ROBOTFILTER
[recaptcha]