REJSER

VALLEKILDE TUR/RETUR

Et ophold på Vallekilde Højskole er meget mere end undervisningen på skolen, morgensamlinger med søvn i øjnene, den gode mad i spisesalen, stærke venskaber og festlige aftner. Vi undersøger verden omkring os – men vi rejser også ud i den. Som elev på de lange kurser kommer du på mindst en studietur til udlandet.

Vi lægger stor vægt på, at alle Vallekilde-rejser bygges op omkring et læringsforløb, der rummer intensive forberedelser, fagligt indhold under rejsen og grundig efterbehandling. Vi vægter desuden at skabe tæt kontakt til det samfund, vi besøger.
Rejserne er knyttet til dit hovedfag, så du via den daglige undervisning får et godt grundlag for at få det optimale ud af rejsen.

Det skal siges, at vi tager forbehold for ændringer.

SPILUDVIKLING – SAN FRANCISCO

I foråret 2019 drager Spiludvikling til San Francisco. Mere info følger. Prisen for rejsen er 9900 kr. Dertil kan komme ekstra tillæg.

FORFATTER – NEW YORK
Forfatter-holdet tager i foråret 2018 til New York, hvor et rigt og unikt kulturliv venter. Vi skal have en seriøs dosis kunst og litteratur. Vi skal mødes med en gruppe amerikanske forfatterelever og lave en workshop sammen, vi skal besøge et forlag og forskellige folk i den litterære verden, bl.a. en dansk digter, der bor i New York. Vi skal nyde byen, se på kunst, til oplæsninger og lære om alle de berømte digtere, der har boet på Lower East Side. Glæd dig til en fabelagtig rejse, der byder på masser af litteratur og kunst. Prisen for rejsen er 8.000 kr. Dertil kan komme ekstra tillæg.

JOURNALISTIK – JORDAN
Klemt inde mellem uroplagede lande som israel, Palæstina, Libanon, Irak og Syrien ligger fredelige Jordan. Landet er et perfekt udgangspunkt for at forstå nogle af Mellemøstens mange komplekse problemstillinger, også rummer det samtidig en fantastisk vifte af store oplevelser – som ørkenbyen Petra, rumlandskabet Wadi Rum og Det Døde Hav.
Vi skal se og opleve landet i selskab med DIGNITY, Dansk institut mod tortur, der har landekontor i Amman og et fantastisk netværk.Vi skal møde korrespondenter, besøge progressive medier, tale med idealistiske NGO’er og så skal vi ikke mindst producere en masse fed journalistik. Prisen for rejsen er 8.000 kr. Dertil kan komme ekstra tillæg.

DESIGN & MAKER – NEW YORK
I foråret 2018 tager Design & Maker til New York. Her skal vi bo i Bushwick – et industrielt område i Brooklyn, hvor kreative virksomheder, cool restauranter og gallerier har indtaget de gamle fabrikker og lagerhuse. Vi skal opleve Williamsburg, Soho, Chinatown og andre spændende bydele. Derudover skal vi besøge street artists, lokale start-up og designere og selvfølgelig også udstillinger, høre koncerter, spise lækker mad og meget mere. Prisen for rejsen er 8.000 kr. Dertil kan komme ekstra tillæg.

TILRETTELÆGGER – TANZANIA
I foråret 2019 drager Tilrettelægger-holdet til Tanzania, hvor vi skal lave optagelser med lokale borgere, på safari og besøge en radiostation i Dar Es Salaam.

Event & Lederskab rejser til Columbia, hvor vi skal rejse rundt i hele landet med IBIS
DATOER PRISER
I foråret 2019 er der afgang den 25. februar, og så er vi hjemme igen den 10. marts. Prisen for rejsen bliver 9900 kroner. Hertil vil komme ekstra tillæg.
GRATIS TUR TIL VALLEKILDE
TILMELDING

DIT NAVN

DIN E-MAIL

DIT TELEFONNUMMER

ØNSKET STARTDATO

ØNSKET SLUTDATO

ØNSKET HOVEDFAG

EVENTUELLE SPØRGSMÅL

ROBOTFILTER
captcha
Indtast ovenstående bogstaver og tal her

Ikke fundet

Beklager, men der blev ikke fundet noget i arkivet. Måske vil en søgning hjælpe dig til at finde et relevant indlæg.