REJSER FORÅR

VALLEKILDE TUR/RETUR

Et ophold på Vallekilde Højskole er meget mere end undervisningen på skolen, morgensamlinger med søvn i øjnene, den gode mad i spisesalen, stærke venskaber og festlige aftner. Vi undersøger verden omkring os – men vi rejser også ud i den. Som elev på de lange kurser kommer du på mindst en studietur til udlandet.

Vi lægger stor vægt på, at alle Vallekilde-rejser bygges op omkring et læringsforløb, der rummer intensive forberedelser, fagligt indhold under rejsen og grundig efterbehandling. Vi vægter desuden at skabe tæt kontakt til det samfund, vi besøger.
Rejserne er knyttet til dit hovedfag, så du via den daglige undervisning får et godt grundlag for at få det optimale ud af rejsen.

Det skal siges, at vi tager forbehold for ændringer.

Dyk ned i en af verdens største storbyer, og bliv klogere på et af de mest fremadstormende samfund i verden. Event & Lederskab rejser i foråret 2020 til Seoul i Sydkorea. Seoul huser knap 10 millioner mennesker, hvilket er halvdelen af landets befolkning. Seoul blev grundlagt i 1394 og er kendt for sit skæve mix af gammel kultur og ultramoderne hi-tech.

TILRETTELÆGGER+ PODCAST – TANZANIA
I foråret 2020 rejser Tilrettelægger og Podcast til Tanzania, hvor vi skal lave optagelser med lokale, på safari og besøge en radiostation i Dar Es Salaam. Glæd dig til en unik rejse til et af Afrikas mest imødekommende lande, hvor spændende kultur og et enestående dyreliv venter.

DESIGN & MAKER – NEW YORK
I foråret 2020 tager Design & Maker til New York. Her skal vi bo i Bushwick – et industrielt område i Brooklyn, hvor kreative virksomheder, cool restauranter og gallerier har indtaget de gamle fabrikker og lagerhuse. Vi skal opleve Williamsburg, Soho, Chinatown og andre spændende bydele. Derudover skal vi besøge street artists, lokale start-up og designere og selvfølgelig også udstillinger, høre koncerter, spise lækker mad og meget mere

FORFATTER – NEW YORK
I foråret 2020 rejser Forfatter-holdet til New York for at dykke ned i storbyens kulturliv og litterære miljøer. Programmet byder på alt fra oplæsninger til besøg hos lokale digtere.

SPILUDVIKLING – SEOUL
I foråret 2020 går turen på Spiludvikling til Seoul i Sydkorea, som er en metropol, hvad angår spil og moderne spildesign. Vi besøger byen sammen med eleverne fra Event & Lederskab, og skal opleve bl.a. kreative spilstudier, actionmættede e-sports-turneringer, vildt seje escape rooms, teknologiske museer, arkadehaller, brætspilscafeer og brogede markeder i en by, der er under rivende såvel teknologisk som kulturel udvikling. Spilkulturen er interessant i Sydkorea, da digitale spil og særligt mobilspil er en milliard-forretning og brætspil er en stor del af befolkningens DNA.

JOURNALISTIK – PALÆSTINA
I foråret 2020 rejser Journalistik til Palæstina. På turen har vi base i Ramallah med dagsture til blandt andet Betlehem og Jerusalem. Vi møder journalister og unge, der kan fortælle om hverdagen på Vestbredden, og lærer om områdets historie og aktuelle situation. Vi skal blandt andet besøge medieorganisationer, en flygtningelejr, en cirkusskole og se på street art, men også holde fri i den pulserende storby Ramallah. Og så skal vi lave webdoks i samarbejde med journalistbureauet Tank. Studieturen er arrangeret i samarbejde med Det Danske Hus i Palæstina.
DATOER OG PRISER
I foråret 2020 er der afgang i slutningen af februar og så er vi hjemme cirka to uger senere. Alle rejser koster 9.900 kr i grundpris. Hertil kan der komme ekstra tillæg.
BESØG OS


Hvis du overvejer at tage på højskole, vil vi gerne invitere dig på besøg i Vallekilde, så du kan se, om det er noget for dig. Vi betaler din transport og giver en god frokost.
Klik her for at arrangere dit besøg.
TILMELDING

DIT NAVN

DIN E-MAIL

DIT TELEFONNUMMER

ØNSKET HOVEDFAG OG PERIODE

EVENTUELLE SPØRGSMÅL