REJSER

VALLEKILDE TUR/RETUR

Et ophold på Vallekilde Højskole er meget mere end undervisningen på skolen, morgensamlinger med søvn i øjnene, den gode mad i spisesalen, stærke venskaber og festlige aftner. Vi undersøger verden omkring os – men vi rejser også ud i den. Som elev på de lange kurser kommer du på mindst en studietur til udlandet.

Vi lægger stor vægt på, at alle Vallekilde-rejser bygges op omkring et læringsforløb, der rummer intensive forberedelser, fagligt indhold under rejsen og grundig efterbehandling. Vi vægter desuden at skabe tæt kontakt til det samfund, vi besøger.
Rejserne er knyttet til dit hovedfag, så du via den daglige undervisning får et godt grundlag for at få det optimale ud af rejsen.

Det skal siges, at vi tager forbehold for ændringer.

DESIGN & MAKER – USA, NEW YORK
I foråret 2019 tager Design & Maker til New York. Her skal vi bo i Bushwick – et industrielt område i Brooklyn, hvor kreative virksomheder, cool restauranter og gallerier har indtaget de gamle fabrikker og lagerhuse. Vi skal opleve Williamsburg, Soho, Chinatown og andre spændende bydele. Derudover skal vi besøge street artists, lokale start-up og designere og selvfølgelig også udstillinger, høre koncerter, spise lækker mad og meget mere. Grundprisen for rejsen er 9.900 kr. Hertil kan der komme ekstra tillæg.

FORFATTER – USA, NEW YORK
Forfatter-holdet tager i foråret 2019 til New York, hvor et rigt og unikt kulturliv venter. Vi skal have en seriøs dosis kunst og litteratur. Vi skal mødes med en gruppe amerikanske forfatterelever og lave en workshop sammen, vi skal besøge et forlag og forskellige folk i den litterære verden, bl.a. en dansk digter, der bor i New York. Vi skal nyde byen, se på kunst, til oplæsninger og lære om alle de berømte digtere, der har boet på Lower East Side. Glæd dig til en fabelagtig rejse, der byder på masser af litteratur og kunst. Grundprisen for rejsen er 9.900 kr. Hertil kan komme ekstra tillæg.

JOURNALISTIK – EUROPA PÅ SKINNER
I foråret 2019 er der både valg til Folketinget og Europa-Parlamentet. Derfor skal Journalistiks studietur foregå på Europas togskinner: Vi tager på interrail til byer som Warszawa og Budapest, for hvad mener de egentlig om Europa i de store Østeuropæiske lande Polen og Ungarn? Hvilke ønsker og håb har ungdommen for fremtiden – og hvad tænker almindelige mennesker om deres hverdag? Vi slutter i magtens centrum i Bruxelles, hvor vi mødes med de danske EU-korrespondenter, der skal dække europaparlamentsvalget.
Detaljer om pris følger.

TILRETTELÆGGER – TANZANIA
I foråret 2019 drager Tilrettelægger-holdet til Tanzania, hvor vi skal lave optagelser med lokale, på safari og besøge en radiostation i Dar Es Salaam. Glæd dig til en unik rejse til et af Afrikas mest imødekommende lande, hvor spændende kultur og et enestående dyreliv venter. Grundprisen for rejsen er 9.900 kr. Hertil kan der komme ekstra tillæg.

SPILUDVIKLING – USA, SAN FRANCISCO

I foråret 2019 drager Spiludvikling til San Francisco, hvor vi skal opleve storbyens pulserende spilindustri.
San Francisco huser store kendte spiludviklere som Double Fine, Blizzard, Ubisoft og SEGA. Men byen byder også på et væld af mindre uafhængige spilskabere, universiteter og interessante firmaer, der arbejder med f.eks. teknologi, design, apps, hardware og virtual reality.
I San Francisco skal vi dels besøge en håndfuld af de mest interessante firmaer og start-ups både i og uden for spilbranchen, dels opleve hele byen og regionens kreative buzz. En del af turen bliver planlagt af lærerne, mens du og de andre elever på holdet selv skal byde ind med, hvad I gerne vil opleve og hvem, I vil møde. Målet med turen er at høste inspiration og oplevelser og vise, hvad det kræver at få foden indenfor i spilbranchen i USA.

Grundprisen for rejsen er 9.900 kr. Hertil kan der komme ekstra tillæg.

Event & Lederskab rejser til Cuba, hvor vi skal opleve cigarfestival i Havana, besøge tobaksplantager i bjergene, dyppe tæerne på caribiske strande og se hvordan kultur har udviklet sig i et politisk isoleret land. Grundprisen for rejsen er 9.900 kr. Hertil kan der komme ekstra tillæg.
DATOER OG PRISER
I foråret 2019 er der afgang i slutningen af februar og så er vi hjemme igen små to uger senere. Alle rejser koster 9.900 kr i grundpris. Hertil kan der komme ekstra tillæg.
BESØG OS


Hvis du overvejer at tage på højskole, vil vi gerne invitere dig på besøg i Vallekilde, så du kan se, om det er noget for dig. Vi betaler din transport og giver en god frokost.
Klik her for at arrangere dit besøg.
TILMELDING

DIT NAVN

DIN E-MAIL

DIT TELEFONNUMMER

ØNSKET HOVEDFAG OG DATO

EVENTUELLE SPØRGSMÅL

ROBOTFILTER