HØJSKOLENS ELEVER VAR I UGANDA

LEDERSKAB

Uganda

VALLEKILDE TAGER TIL UGANDA

I efteråret 2013 rejste Vallekilde Højskoles TAKE THE LEAD hold til Uganda for at gennemføre deres store afslutningsprojekt i samarbejde med Ungdommens Røde Kors.

Vi gennemførte et kursus for en gruppe unge ugandiske frivillige, som havde brug for ny viden, praktisk erfaring og inspiration til at fortsætte deres gode arbejde for sårbare børn og unge i Ugandisk Røde Kors.

Hvordan udvikler vi et fedt og sammenhængende program?
Hvilke redskaber og viden skal vi give dem?
Hvordan skal vi facilitere det?

Disse og mange andre spørgsmål skulle vi have fundet svarene på, så vi kan give de unge frivillige den fedeste oplevelse og støtte dem til at skabe positive forandringer i deres lokalsamfund.

Projektet var afslutningen på 4 måneders arbejde med ungdomslederskab og personlig udvikling og med at skabe forandringer både i dig selv og i verdenen. I løbet af de 4 måneder får du værktøjer og ny indsigt til at udfordre dig selv og til at føre dine ideer ud i livet, og du vil styrke dine evner til at kommunikere, samarbejde og lede gruppeprocesser.

Vil du også være med til at skabe forandringer både i dig selv og i verdenen? Vil du udvikle dig selv og dine evner til at lede processer og projekter? Og vil du med til Uganda?

Så kontakt os for mere information idag eller tilmeld dig her, hvor du også kan læse mere om TAKE THE LEAD.

_MG_8087

LEDERSKAB

ELEVER VINDER HACKATHON

Hvordan kan man genanvende brugte luftmadrasser? Det gav nogle af Vallekildes elever et godt bud på i weekenden. Nu er de 10.000 kroner rigere.

Læs mere

VANDBAR TIL DISTORTION

Event-eleverne fra Vallekilde Højskole stod igen i år bag Bar’Vand til gadefesten Distortion. Hør, hvordan de har bygget baren op fra bunden.

Læs mere

VOLLEY MED FLYGTNINGE

Vallekildes Event-elever bød sammen med DFUNK sidst i november velkommen til en landsdækkende volleyturnering for unge med flygtningebaggrund.

Læs mere

MELLEMØSTEN TUR/RETUR

Mellemøstekspert Jakob Egholm Feldt fortalte om Palæstinakonfliktens historie og de forskellige ideologiske indpakninger, konflikten har haft gennem tiden.

Læs mere

FORÅR I EUROPA OG MELLEMØSTEN

I løbet af foråret tager højskolens elever til Palæstina, Israel, Kurdistan, Irak, Polen, Estland, Letland og Litauen.

Læs mere

BUREAUET I KAMP FOR LITTERATUREN

Vallekildes kreative bureau indsamlede, i forbindelse med Litteratur- og Læsefestivalen, over tre dage drømme på fem udvalgte lokations i Odsherred.

Læs mere

HØJSKOLENS ELEVER VAR I UGANDA

I efteråret 2013 rejser Vallekilde Højskoles TAKE THE LEAD hold til Uganda for at gennemføre deres store afslutningsprojekt i samarbejde med Ungdommens Røde Kors. Skal du med?

Læs mere

VALLEKILDEGLÆDE I JORDAN

TAKE THE LEADs sommerlejr i Jordan blev en stor succes for både deltagere og Vallekillinger.

Læs mere