INFORMATION VEDR. CORONA

NYHEDER

CORONA

Efter måneders nedlukning og online undervisning er højskolen igen åben. Hurra! Vi har i den forbindelse gennemført en lang række tiltag i forbindelse med spisning og samvær, så vi lever op til retningslinjerne.

HVAD MED EFTERÅRET?
Vi regner fortsat med at tage imod nye elever søndag d. 2. august og håber, at vi får et forrygende efterår sammen på Vallekilde Højskole. Vi kan selvfølgelig ikke lukke øjnene for, at corona-pandemien fortsat vil have indflydelse på vores verden helt ind i efteråret. Derfor følger vi myndighedernes anvisninger og afventer deres udmeldinger om, hvordan vi som højskole skal forholde os til bl.a. studieture. Hvis det skulle gå ud over startdato eller andet, der har økonomiske konsekvenser, får du dine penge retur.
CORONA OG KORTE KURSER
HVORDAN GØR I MED MADEN?
Vi har sløjfet vores buffet og serverer nu maden fra en disk. Glæd dig til varm mad og portionsanretninger fra vores smilende og handskebærende køkkenpersonale.


KOMMER VI TIL AT BO SAMMEN MED ANDRE FAMILIER?

Nej, ikke på familiekurserne (Sol og Sommer + Eventyr). På de andre kurser kommer man til at bo sammen med en anden, hvis man vælger deleværelse.


HVORNÅR KOMMER PROGRAMMET?

Vi løber i disse uger ekstra stærkt for at efterleve de nye retningslinjer. Derfor er programmet også lidt forsinket. Vi gør vores bedste for at få det ud hurtigst muligt.


HVAD MED AFSLUTNINGSFESTEN?

Den sidste aften skal vi have dejlig mad og hygge os sammen – selvfølgelig med afstand.

GENERELLE SPØRGSMÅL
Har du spørgsmål til et kursus eller andet, er du meget velkommen til at ringe, og vi besvarer også mail i hele perioden.
Vi følger selvfølgelig situationen tæt og er i løbende dialog med myndighederne. Hvis der skulle ske yderligere ændringer – både til det værre og det bedre – melder vi selvfølgelig ud her og på sociale medier.
NYHEDER

EFTERÅRSHOLDET NÆSTEN UDSOLGT

Vi har få pladser på Podcast til efteråret, men alle andre hovedfag er nu fyldt op. Du kan skrive dig på venteliste eller tilmelde dig foråret 2021, hvor der stadig er pladser.

Læs mere

INFORMATION VEDR. CORONA

Her kan du læse om vores tiltag i forhold til corona-pandemien.

Læs mere

FARVEL TIL KRÆFTEN OG HØJSKOLEN

Efter ni år som forretningsfører siger Anne-Birthe Køppen farvel til Vallekilde Højskole. Lasse Hjeresen Wraae fra Journalistik E18 tegner et portræt.

Læs mere

HØJSKOLEMAD I SÆRKLASSE

På Vallekilde Højskole er vi stolte af vores køkken. Derfor kan du følge @vallekildemad på Instagram og få smagfulde opdateringer.

Læs mere

ELEV VINDER PODCASTKONKURRENCE

Alma Kjær Agergaard fra Journalist-linjen har vundet publikumsprisen til dette års P1 Shortdox. Det startede med en opgave i valgfaget Podcast.

Læs mere

NY UNDERVISER PÅ JOURNALISTIK

Esben Christensen er ny underviser på Journalistik, hvor han skal undervise sammen med Rasmus Thirup Beck. Senest har Esben blandt andet arbejdet for Folkeskolen.dk

Læs mere

DANMARKSMESTER I STORY SLAM

Vallekilde-eleven Elisabeth Platz blev onsdag aften danmarksmester i Story Slam. To personlige historier og en masse god fortælleteknik sikrede hende sejren.

Læs mere

TIDLIGERE ELEV VINDER KRAVLING-PRIS

Johanne Ramskov Erichsen vandt i weekenden en Kravling-pris for sin dækning af asyl- og flygtninge-området i Information.

Læs mere