INFORMATION VEDR. CORONA

NYHEDER

CORONA

Efter myndighedernes anvisning sender vi vores elever hjem til og med 13. april. Alle arrangementer som foredrag og rundvisninger er også taget af plakaten i perioden.

Det er selvfølgelig en meget speciel situation for os som højskole, da vi uden eleverne mest bare er en flot bygning.

Men det er i situationer som denne at fællesskaber – store som små – skal stå deres prøve, og vi har allerede planer om fjernundervisning og digitalt nærvær. Højskolens telefon vil være åben i hele perioden.

Har du spørgsmål til et kursus eller andet, er du meget velkommen til at ringe, og vi besvarer også mail i hele perioden.
Vi følger selvfølgelig situationen tæt og er i løbende dialog med myndighederne. Hvis der skulle ske yderligere ændringer – både til det værre og det bedre – melder vi selvfølgelig ud her og på sociale medier.

NYHEDER

INFORMATION VEDR. CORONA

Her kan du læse om vores tiltag i forhold til corona-pandemien.

Læs mere

VIL DU MED RØST PÅ ROSKILDE?

Kalder alle tidligere Røst-talere! Kunne du tænke dig at komme med talerskolen Røst på Roskilde Festival 2020 og holde en tale?
Så er det måske dig, vi har brug for.

Læs mere

FARVEL TIL KRÆFTEN OG HØJSKOLEN

Efter ni år som forretningsfører siger Anne-Birthe Køppen farvel til Vallekilde Højskole. Lasse Hjeresen Wraae fra Journalistik E18 tegner et portræt.

Læs mere

HØJSKOLEMAD I SÆRKLASSE

På Vallekilde Højskole er vi stolte af vores køkken. Derfor kan du følge @vallekildemad på Instagram og få smagfulde opdateringer.

Læs mere

ELEV VINDER PODCASTKONKURRENCE

Alma Kjær Agergaard fra Journalist-linjen har vundet publikumsprisen til dette års P1 Shortdox. Det startede med en opgave i valgfaget Podcast.

Læs mere

NY UNDERVISER PÅ JOURNALISTIK

Esben Christensen er ny underviser på Journalistik, hvor han skal undervise sammen med Rasmus Thirup Beck. Senest har Esben blandt andet arbejdet for Folkeskolen.dk

Læs mere

DANMARKSMESTER I STORY SLAM

Vallekilde-eleven Elisabeth Platz blev onsdag aften danmarksmester i Story Slam. To personlige historier og en masse god fortælleteknik sikrede hende sejren.

Læs mere

TIDLIGERE ELEV VINDER KRAVLING-PRIS

Johanne Ramskov Erichsen vandt i weekenden en Kravling-pris for sin dækning af asyl- og flygtninge-området i Information.

Læs mere