KØKKENET

Carina køkken

KØKKENCHEF
Carina Pedersen
carina@vallekilde.dk
Carina er uddannet ernæringsassistent i 2009 fra Kantinen på Køge Rådhus. Hun har arbejdet i FIH, på Holbæk Seminarium og hos Scenekunstens Udviklingscenter – og så elsker hun at være censor ved svendeprøver.
Carinas ambition er at give de spisende en oplevelse ved hvert måltid og mod på at smage nye råvarer eller sammensætninger – allerhelst i en grøn retning. Hun nyder at have eleverne med i køkkenet og inviterer gerne til duel i 10 kilos gulerodsskrælning. Hun har pt. 274 kogebøger stående i reolen, men følger alligevel aldrig en opskrift helt.

ERNÆRINGSASSISTENT
Marit Beckmann

Marit har været ansat som souschef i køkkenet siden 2010. Tidligere har hun arbejdet på Ry Højskole og NKT i Asnæs. Hun er uddannet fra Slagteriskolen i Roskilde i 2006.
Marit går op i gode råvarer og holder meget af vegetarmad. Derudover har hun en kreativ baggrund som billedkunstner, men i dag er det primært ved skærebrættet, at hun udfolder sit kreative talent.

ERNÆRINGSASSISTENT
Michele Jørgensen

ERNÆRINGSASSISTENT
Tine Binne Petersen
Tine er uddannet fra Slagteriskolen i Roskilde og har været glad for mad hele livet. I køkkenet er hun glad for at tænke ud af boksen og bruge resterne på en kreativ måde. Hun har blandt andet fundet på en pastinakkage .

ERNÆRINGSASSISTENT
Majken Thykjær
Majken er uddannet fra Slagteriskolen i Roskilde og har altid haft en stor kærlighed til dansk mad. Alligevel er det lasagne, som er livretten.

Camilla_746x300

ERNÆRINGSASSISTENT
Camilla Wahlstrøm
Camilla har arbejdet i Vallekildes køkken i en årrække og gik faktisk på forfatter-holdet i foråret 2011.

ERNÆRINGSASSISTENT
Kevin Alling Hansen

Kevin bliver færdiguddannet som ernæringsassistent til sommer. Han har selv været elev på Vallekilde på Spiludvikling i efteråret 2011.

 

SNART UDSOLGT PÅ DESIGN & MAKER

Der er snart ikke flere ledige pladser på efterårets Design & Maker. Meld dig til nu for at få en plads.

Læs mere

7. JUNI – REPAIR CAFÉ

Vallekilde Højskole inviterer endnu engang til Repair Café, hvor du kan lære at reparere dine ødelagte ting. Vi fixer cykler, lapper bukser og meget mere.

Læs mere

14. JUNI – HARRY POTTCAST

Pigerne bag den succesrige podcast om Harry Potter holder foredrag og optager et afsnit live fra foredragssalen.

Læs mere

UDSOLGT PÅ TILRETTELÆGGER

Vi har ikke flere ledige pladser på efterårets Tilrettelægger-linje. Klik her for at komme på venteliste.

Læs mere

PRØV EN UGE PÅ HØJSKOLE

Vil du opleve (eller genopleve) stemningen på Vallekilde Højskole? Så tag med på Vallekilde-ugen til sommer, hvor gamle og kommende elever er inviteret på en uges højskoleophold.

Læs mere

HØJSKOLEMAD I SÆRKLASSE

På Vallekilde Højskole er vi stolte af vores køkken. Derfor kan du følge @vallekildemad på Instagram og få smagfulde opdateringer.

Læs mere

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Flere gange om ugen overtager højskolens elever vores Instagram og viser dig skolen – set med elevernes øjne. Følg os på @vallekildehojskole.

Læs mere

VIDEO AF HVERDAGEN

Hvordan ser hverdagen ud på Vallekilde Højskole? Klik her og få et indblik i højskolelivet.

Læs mere

30. JUNI – 7. JULI – CLEAN OUT LOUD

Igen i år står elever fra Vallekilde bag Clean Out Loud på Roskilde Festival. Projektet sørger for, at dyrskuepladsen efterlades efter festivalen uden spor af det festende folk.

Læs mere

5. AUGUST – HOLDSTART EFTERÅR

Efterårsholdet starter søndag den 5. august.

Læs mere

PANIKDAG BLEV TIL PRAKTIKDAG

Rigtig mange gamle vallekillinger har fået deres drømmepraktik på den såkaldte Panikdag, hvor journalist- og mediestuderende skal finde praktikplads.

Læs mere

5. SEPTEMBER – LEA KORSGAARD

Lea Korsgaard, chefredaktør på Zetland, holder foredrag om tidens opmærksomhedskrise. Gratis adgang.

Læs mere

EVENT & LEDERSKAB PÅ SKOLEBESØG

Event & Lederskab var tidligere på foråret på studietur i Jordan. Nu tager de rundt på folkeskoler med IBIS-projektet Læseraketten og fortæller om deres oplevelser.

Læs mere

ELEV VINDER PODCASTKONKURRENCE

Alma Kjær Agergaard fra Journalist-linjen har vundet publikumsprisen til dette års P1 Shortdox. Det startede med en opgave i valgfaget Podcast.

Læs mere

FOREDRAG MED ABDEL AZIZ MAHMOUD

‘Tal ordenligt eller luk røven’. Sådan lød titlen på Abdel Aziz Mahmouds foredrag, som handlede om shitstorms, sociale medier og digital dannelse.

Læs mere

GÆSTEUNDERVISER FRA NEW YORK

Tom Klinkowstein er professor på The Pratt Institute i New York. Han var forbi Vallekilde Højskole for at kickstarte en workshop.

Læs mere