LAV ET SPIL PÅ 36 TIMER

SPILUDVIKLING

ULTIMATE FOOSBALL
Hvor hurtigt kan man programmere et simpelt 2D-spil? I forbindelse med en workshop fik eleverne på Spiludvikling en udfordring, hvor de skulle lave et spil på under 36 timer.

Kun én tast!
På Spiludvikling bliver der ofte arbejdet med små vanskelige benspænd og alternative opgaver, som eleverne skal forsøge at løse.

Til denne opgave var benspændet, at det for det første skulle være i 2D, men derudover også at man kunne måtte bruge én tast. Her valgte Philip og David at de kun ville benytte sig af knappen SHIFT.

“Det giver nogle sjove muligheder, når man skal forsøge at begrænse sig selv,” siger Philip.

Her kan du se, hvordan de greb udfordringen an:

SPILUDVIKLING

VIDEO: ESCAPE ROOM

Eleverne på Spiludvikling har lavet deres helt eget Escape Room. Kig med her og få en guidet rundvisning.

Læs mere

BØRNESPIL UDVIKLET PÅ VALLEKILDE

Hvert år afholdes Exile Game Jam på Vallekilde Højskole. Her mødes ildsjæle fra spilbranchen og udvikler nye spil. Nu har de lavet et til børn.

Læs mere

LAV ET SPIL PÅ 36 TIMER

Kan man lave sit eget spil på under 3 dage? Philip og David fra linjen Spiludvikling viser her, hvordan de har designet og programmeret et simpelt fodboldspil.

Læs mere

NY UNDERVISER PÅ SPILUDVIKLING

Martin Skarregaard er ny lærer på Vallekilde Højskole. Han skal assistere Thomas Vigild på linjen Spiludvikling.

Læs mere

SPILUDVIKLERE PÅ KONFERENCE

Spiludviklerne har netop været tre dage i Malmø på Nordic Game Conference, hvor de lærte om alt fra lyddesign til storytelling i spil.

Læs mere

SPIL SOM PTSD-BEHANDLING

Kan computerspil hjælpe PTSD-ramte krigsveteraner med at overkomme dagligdags opgaver som besøg i supermarkedet? Det gjorde spiludvikler Christoffer Holmgård os klogere på, da han besøgte Vallekilde.

Læs mere