LIVET PÅ VALLEKILDE

EN DAG PÅ VALLEKILDE HØJSKOLE
Hvad sker der på en ganske almindelig dag? Her kan du møde Jonathan og Alma og komme med til morgensamling, frokost, undervisning og ud på vores dejlige terasse.

LÆR OS AT KENDE
Som kommende elev er det naturligt at have sommerfugle i maven. Vi vil gerne sørge for, at du ved så meget om højskolen som muligt – også inden du starter. Derfor må du altid gerne kontakte os med eventuelle spørgsmål.

For at få et indblik i skolens hverdagsstemning, anbefaler vi dig også at følge med på skolens sociale medier. Du kan finde os på Facebook og Instagram.

HVOR SKAL DU BO?
Når du starter på Vallekilde Højskole, kommer du til at bo i vores historiske bygninger, som blev grundlagt tilbage i 1865. Byen Vallekilde ligger på Vestsjælland – en times kørsel fra København. Du kommer til at bo sammen med cirka 100 unge mennesker, som typisk er i alderen 18-23 år.

VÆRELSER
På Vallekilde Højskole har vi både eneværelser og værelser til to, tre eller fire beboere. Når du flytter ind som elev, kan du indrette dit værelse som du synes, det er hyggeligst.

FACILITETER
På højskolen har du fri adgang til alle vores fælles faciliteter:
Musiklokale, biograf, træningsrum, sauna, gymnastiksal, makerspace, æbleplantage, pizzaovn, laserskærer, 3D-printer og meget mere.

EN TYPISK UGE
På en normal uge har du undervisning i dit hovedfag mandag, onsdag og torsdag, mens der er valgfag tirsdag og fredag. Du kan have op til tre valgfag ad gangen. Udover den normale undervisning, vil du komme til at høre spændende foredrag, spille musik, bygge ting i vores makerspace, gå ture i højskolens flotte omgivelser, selv finde på sjove arrangementer og kort sagt indgå i et sprudlende og dynamisk fællesskab. Klik her og se et eksempel på et ugeskema.
BESØG OS


Én ting er at se højskolen på video, men du er også mere end velkommen til at komme og besøge os. Klik her for at arrangere et besøg.Vi skal nok betale dine transport-omkostninger, og du er selvfølgelig velkommen til at spise en frokost i vores dejlige spisesal.