LIVET PÅ VALLEKILDE

EN DAG PÅ VALLEKILDE HØJSKOLE
Hvad sker der på en ganske almindelig dag? Her kan du møde Jonathan og Alma og komme med til morgensamling, frokost, undervisning og ud på vores dejlige terasse.

LÆR OS AT KENDE
Som kommende elev er det naturligt at have sommerfugle i maven. Vi vil gerne sørge for, at du ved så meget om højskolen som muligt – også inden du starter. Derfor må du altid gerne kontakte os med eventuelle spørgsmål.

For at få et indblik i skolens hverdagsstemning, anbefaler vi dig også at følge med på skolens sociale medier. Du kan finde os på Facebook og Instagram.

HVOR SKAL DU BO?
Når du starter på Vallekilde Højskole, kommer du til at bo i vores historiske bygninger, som blev grundlagt tilbage i 1865. Byen Vallekilde ligger på Vestsjælland – en times kørsel fra København. Du kommer til at bo sammen med cirka 100 unge mennesker, som typisk er i alderen 18-23 år.

VÆRELSER
På Vallekilde Højskole har vi både eneværelser og værelser til to, tre eller fire beboere. Når du flytter ind som elev, kan du indrette dit værelse som du synes, det er hyggeligst.

FACILITETER
På højskolen har du fri adgang til alle vores fælles faciliteter:
3D-printer, musiklokale, biograf, træningsrum, sauna, gymnastiksal, makerspace, æbleplantage, pizzaovn, laserskærer og meget mere.

EN TYPISK UGE
På en normal uge har du undervisning i dit hovedfag mandag, onsdag og torsdag, mens der er valgfag tirsdag og fredag. Du kan have op til tre valgfag ad gangen. Udover den normale undervisning, vil du komme til at høre spændende foredrag, spille musik, bygge ting i vores makerspace, gå ture i højskolens flotte omgivelser, selv finde på sjove arrangementer og kort sagt indgå i et sprudlende og dynamisk fællesskab.
UGESKEMA
Her kan du se en ugeoversigt der viser hverdagen på Vallekilde Højskole. Oveni kommer selvfølgelig de improviserede arrangementer, foredrag, filmaftner, hyggelige indfald, spontane sportsudfoldelser og ture ud af huset.

BESØG OS


Hvis du overvejer at tage på højskole, vil vi gerne invitere dig på besøg i Vallekilde, så du kan se, om det er noget for dig. Vi betaler din transport og giver en god frokost.
Klik her for at arrangere dit besøg.

TILMELDING
Klik her for at tilmelde dig forårs- eller efterårsholdet.