MADEN PÅ VALLEKILDE

VALLEKILDEMAD
Vallekilde Højskole er kendt for sit gode køkken. Vi prioriterer oplevelsen omkring maden, så den er sund både for kroppen og hovedet. Vallekildes ambitiøse køkken laver mad med hjerte, hoved og holdning. De bruger lokale og regionale råvarer i sæson og serverer altovervejende økologisk mad.

Bæredygtighed er et kodeord, og vi arbejder dagligt med en bevidst indsats mod madspild og for genanvendelse. Derfor sætter køkkenet en ære i også at bruge den del af råvarerne som ellers ofte kasseres fx sylter de vandmelonskaller, bruger gulerodsskræl som basis for smørepålæg og bruger af både stok og blade fra blomkålen. På den måde skåner vi miljøet og bekæmper madspild.

Vores mad er ærlig, rustik og særdeles velsmagende. Og så er den lavet fra bunden, fordi vi gerne vil vide, hvad der er i.

Følg Vallekildes køkken på Instagram på @vallekildemad.
Velbekomme.