INSTAGRAM

HVERDAGEN PÅ VALLEKILDE
Følg med på Instagram for at få et indblik i hverdagen på Vallekilde Højskole.
Find os på @vallekildehojskole for at få en fornemmelse af højskolelivet.

Det er rigtig sjovt at gå på højskole, men når vi spiller høvdingebold til kulturaften, er det alvor.
#vallekildehøjskole #højskole #højskoleliv
...

Farvel vidunderlige, whist-spillende, festlige, unz unz’ende, talentfulde, domebyggende og kærlige E19.
Her er meget tomt uden jer.
❤️
#vallekildehøjskole #højskole #højskoleliv
...

En dag sad Victoria og Cecilie og bladrede i "Små hverdagsproblemer" - en brevkassebog, hvor Tove Ditlevsen svarer på spørgsmål fra Familiejournalens læsere. Som afsluttende hovedfagsprojekt har de nu valgt at lave en podcast, hvor de gennemgår Toves mange sjove og kontante svar. “Det startede faktisk bare som en sjov idé, og så har vi hygget os helt vildt med at lave det,” siger Cecilie.

Victoria supplerer:
“Jeg har lært mere om Tove Ditlevsen her, end jeg gjorde i gymnasiet.” I aften holder Podcast radiobiograf, hvor resten af højskolens elever skal høre de færdige podcasts. Vi glæder os!
...

Normalt fester vi med stil, men i aften festede vi med Den Nye Stil. Tak til @pellepeterjensen og @hennedub for at komme og fylde Foredragssalen med sprøde beats og fede hiphop-anekdoter.
Hvis du har hørt radio de seneste 10 år, er du med garanti stødt på nogle af de mange hits, som Hennedub har produceret. Han viste os blandt andet, hvordan Gillis 'Orale' bestemt ikke havde været det samme uden lyden af triangel. #dennyestil #højskoleliv #højskole #foredrag #vallekildehøjskole
...

Vi kigger så småt ind i den sidste tid på E19 (men ssshh, det taler vi ikke rigtig om) og i næste uge er der hovedfagspræsentationer. Derfor er Milton i fuld gang med at bygge en scene til sit talkshow, Hyggesnak, som er en del af journalisternes store afsluttende liveshow.
#vallekildehøjskole #højskole #højskoleliv
...