VIDEO AF HVERDAGEN

FLUEN PÅ VÆGGEN
Hvordan ser hverdagen ud på Vallekilde Højskole? Her har vi samlet en række videoer, så du kan få en idé om stemningen og de mange muligheder, der er på højskolen. Følg også gerne vores YouTube-kanal, hvor du kan se endnu flere klip.

Vil du se endnu mere af højskolen, er du mere end velkommen til at komme og besøge os. Vi dækker op til 500 kr. af dine transportomkostninger og giver en god frokost.

Klik her for at arrangere dit besøg.

EN DAG PÅ VALLEKILDE HØJSKOLE
Hvad sker der på en ganske almindelig dag? Her kan du møde Jonathan og Alma fra forårsholdet 2018 og komme med til morgensamling, frokost, undervisning og ud på vores dejlige terasse.

MIT VALLEKILDE-MOMENT
Et højskoleophold skaber livsvarige minder. Her kan du høre en flok af vores elever fra foråret 2019 fortælle om deres bedste moments på højskolen – lige fra nøgenløb til kyssebænken, dybe samtaler på terrassen og tatoveringer på Blå Gang.

IDRÆT I ØVELSESHUSET
På Vallekilde Højskole finder du Danmarks ældste gymnastik-sal. Her holder vi gallafester, spiller bordtennis, holder hyggeaften og har idræt. Her forklarer Valdemar reglerne i Finsk Rundbold. Det er blot en af mange sjove discipliner i valgfaget “Greatest Idrætshits”.

PÅ TUR RUNDT I LANDET
Event & Lederskab var i år på studietur i Jordan, og i den forbindelse havde vi lavet et samarbejde med Oxfam IBIS. På turen til Jordan var vi derfor rundt og besøge nogle af de jordanske børn, som er med i IBIS-projektet Læseraketten. En bog, som danske børn kan læse og blive klogere på børn ude i verden. Vi tager rundt i landet og fortæller om vores oplevelser i Jordan. Her er det Oscar, Mads, Ditte og Rikke, som er på Kildegårdsskolen i Herlev.

MED I KULISSEN
Tilrettelægger-eleverne på Vallekilde Højskole var i år med bag kulissen til Zulu Awards. Her fik vi lov til at se, hvordan et af Danmarks største shows bliver afviklet. Læs mere om tilrettelægger-linjen her:

ESCAPE ROOM I SPILUDVIKLING
Teaterblod, kringlede gåder og uhyggelig stemning er nogle af nøgleordene, når man skal bygge et Escape Room. Her kan du møde David, Luca og Louise, som på Spiludvikling har bygget deres helt eget gåderum.

ENDNU MERE VIDEO?
Vil du se endnu mere video af hverdagen, så hop ind på vores YouTube-kanal og se resten af videoerne.